Sport

Marius Şumudică e foc și pară pe patronul clubului: „Dacă el crede că eu îl aştept până în aprilie…“

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Şumudică e foc și pară pe patronul clubului Dacă el crede că eu îl aştept până în aprilie
Antrenorul Marius Șumudică e supărat pe bașkanii de la Gaziantep

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Şumudică, e foc și pară pe patronul clubului. Marius Șumudică îl acuză de lispă de respect pe patronul echipei, după ce conducătorul că a afirmat că va discuta prelungirea contractului tehnicianului în martie sau aprilie, dacă echipa va avea rezultate şi în perioada următoare.

„Başkanul clubului iese la interviu şi spune… Îl întreabă toată ţara, toată ţara vorbeşte de Şumudică şi îl întreabă… «Cu Şumudică avem timp să discutăm, în martie, aprilie». Şi eu termin contractul la sfârşitul lui aprilie. Dacă el crede că eu îl aştept până în aprilie pe el să discute cu mine… Trebuie să se întrebe şi el dacă mai vreau eu să continui. Dar ăştia-s oamenii. Eu îi las în pace, îmi văd de treaba mea. Imaginează-ţi cu ce fel de oameni lucrez!

Dacă başkanul clubului iese ieri, la interviu, după ce în ultimele şapte meciuri am şase victorii şi am un meci mai puţin şi suntem pe locul 4 din 21 de echipe, cu şanse mari de a trece chiar pe prima poziţie, acum, etapa viitoare, la egalitate cu Alanya, fiindcă Fenerbahce stă, iar Galatasaray are un meci extrem de greu la Trabzon… Eu termin contractul în mai şi başkanul clubului, pe care eu îl respect, este un om extrarodinar, dar este prima oară în fotbal, în fine“, a spus supărat Marius Șumudică.

Marius Șumudică: „Asta e lipsă de respect faţă de antrenor“

Tehnicianul român de la Gaziantep consideră că e lipsă de respect față de el faptul că bașkanul nu discută cu el prelungirea contractului.

„E adevărat că am mână liberă, cam eu fac tot ce se întâmplă la nivelul clubului, de aceea sunt apreciat de jucători şi de toată lumea, fiindcă nu duc lipsă de nimic, pentru că mă bat pentru ei, pentru tot ceea ce înseamnă organizare, că am organizat clubul ăsta de la zero, dar dacă başkanul clubului vine şi spune că avem timp să vorbim în martie, aprilie cu Şumudică şi tu începi să discuţi cu jucătorii din echipă care termnină contractul, păi asta e lipsă de respect faţă de antrenor şi atunci singurul lucru care mă face să rămân aici sunt jucătorii, suporterii, care, nu că mă iubesc, mă divinizează, nu există un comentariu contra mea, foşti mari arbitri, foşti mari jucători, media, toată lumea care spune că Gaziantep este cea mai bună echipă din Turcia.

Dorit în Arabia Saudită

Marius Şumudică a precizat că a refuzat o ofertă foarte avantajoasă din Arabia Saudită.

„I-am făcut să joace pentru mine meciul ăsta. Am avut o discuţie cu ei la şedinţa tehnică, le-am explicat, le-am arătat că în momentul de faţă sunt singurii care mă pot ţine pe loc având o ofertă – mi-e şi frică să o pronunţ, nici nu o pronunţ – din ţările arabe şi le-am spus: «În cazul în care câştigaţi acest joc, vă promit că nu voi pleca şi rămân cu voi în continuare. În cazul în care nu, atunci va trebuie să luăm de la capăt, vom avea meciuri grele şi nu vreau să mă mai bat pe la locurile 10-12. Acest joc este puntea dintre ceea ce aţi făcut până acum şi demonstraţi, deveniţi o certitudine, făceţi-mă să rămân aici!»

În momentul în care am intrat în vestiar, toţi pronunţau suma pe care o văzuseră pe ofertă şi râdeau şi spuneau: ”Finish, finish, coach, you stay here!” Ziceau ”stai aici!” Le-am promis, continui cu ei până la vară. Oferta era să plec azi sau mâine. Singura problemă era că Saudia (n.r. – Arabia Saudită) este închisă în momentul de faţă pentru o săptămână. Dar cred că se găsea o soluţie”, a mai spus Marius Șumudică.

Adauga un comentariu