Sport

Marius Șumudică, înapoi în Liga 1? Condiția pusă de antrenor și oferta primită

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Șumudică înapoi în Liga 1 Condiția pusă de antrenor și oferta primită
Marius Șumudică

Marius Șumudică (50 de ani), liber de contract după despărțirea de Rizespor, de la începutul lunii martie, a anunțat că își dorește să revină în antrenorat de la începutul sezonului următor.
Tehnicianul nu exclude o revenire în Liga 1, dar spune că ar accepta doar o ofertă de la una dintre echipele de top, unde s-ar putea lupta pentru câștigarea de trofee.

Marius Șumudică, înapoi în Liga 1?

„Șumi” a recunoscut că a fost ofertat de un club din Liga 1 și în luna martie, după ce a plecat de la Rizespor, însă proiectul respectiv nu l-a atras.

„Nu exclud o revenire în Liga 1, dar la o echipă care se bat la trofee. Am avut ofertă cum m-am întors în Turcia, dar din zona retrogradării. Cu tot respectul pentru ele, nu că aș fi ajuns eu să am cine știe ce pretenții, dar nu mă vedeam la momentul respectiv acolo. Dacă m-aș întoarce, m-aș întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit și care să-și dorească să facă performanță”, a spus Marius Șumudică.

El a adăugat că a refuzat oferte și din Arabia Saudită. După un sezon în care le-a pregătit pe Gaziantep și Rizespor, tehnicianul român a afirmat recent că și-ar dori să revină în Turcia, la un club important, care să lupte pentru competițiile europene.

„După ce am plecat de la Rizespor, am avut două propuneri din Arabia Saudită. Le-am respins pe ambele, pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Eu îmi doresc să rămân în Europa. Lucrez cu o companie de management, care are legături în Turcia, și cei de acolo m-au întrebat dacă îmi doresc să revin. Normal că îmi doresc, Turcia are un campionat atractiv. Vom vedea la finalul sezonului.

Sunt sigur că voi reveni acolo la un moment dat și voi putea face mai multe. Planul meu e să merg în Turcia la o echipă care să lupte pentru Europa. Dacă rămâneam la Gaziantep, aș fi obținut un loc de Europa League, dar greșeala făcută de mine, cu acele glume, m-a făcut să plec de la o echipă excelentă. Oamenii cu care am lucrat încă mă caută, pentru că sunt o persoană amabilă, sunt plăcut și îmi apăr valorile”, a spus Șumudică.

Adauga un comentariu