Prima pagină » Local » Mărturie cutremurătoare. El a fost martorul tragediei de la Codăești: „Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc cu ea” – FOTO, VIDEO

Mărturie cutremurătoare. El a fost martorul tragediei de la Codăești: „Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc cu ea” – FOTO, VIDEO

19 mai 2024, 19:52, 7 ,
BZI.ro, în Local

În această după amiază un accident mortal s-a produs la Codăești. Accidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism, iar trei tineri și-au găsit sfârșitul.

Ioan Băcăoanu este martorul întregii tragedii de la Codăești și a povestit pentru reporterii BZI Iași cele întâmplate la fața locului.

„Eu am fost prima persoană care s-a oprit. Pe fată am găsit-o după 10 minute, după ce am căutat pe aici am găsit și fata. Mai avea un pic de puls, dar abia îl simțeam. A mai venit o doamnă asistentă, din fericire, și a declarat și ea că are puls. Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc eu ea. Doar cu șoferița am vorbit, era foarte panicată, îi curgea sânge din buză, spunea că o doare pieptul. Nu știe cum s-a întâmplat, a fost prea repede, nu-și dădea seama. Ceilalți doi erau deja decedați, nu pot să vă descriu ce am văzut, dar erau pur și simplu tocați. Unul din băieți ardea, am încercat să sting focul, am strigat, au venit cu stingătoare, am dat iarba la o parte, am stins de lângă el. Nu am știut că mai este o fată, din întâmplare am găsit-o, am văzut un rucsac, adidașii albi și pe ea”, a declarat Ioan Băcăoanu.

Comentarii
  • Tocati ? Bacauane, ce e aia ? Cum sa fie tocati ? Frumosii nostri tineri ! Ardea unu ? Clar, ala nu mai poate fi donator ! Trebuia sa poarte ignifug,eroul !!!!

  • Sa vedeti pe la Breazu, Tediu ce tureaza motoarele. Ei e jmejeri. Na putorlor ca ati crapat cu tot cu motoare!!!

  • Copii nesupravegheați=copii pierduți

  • Se vede ca acea curba este semnalizata ,,deosebit de periculoasa’’, fara vizibilitate…
    Doua posibile situatii : daca masina mergea pe partea dreapta langa panourile de semnalizare si a taiat curba intrand pe contra-sens in fata matocicletelor ar fi trebuit ca in poza sa fie pe partea stanga, cu botul spre inainte, si nu in afara carosabilului cu botul spre inapoi ;
    Daca motocicletele au taiat curba trecand de pe partea dreapta de langa panourile de semnalizare si au intrat pe contra-sens in fata masinii atunci are logica pozitia masinii cu botul spre inapoi fata de imagine. Faptul ca si motocicletele cu tot cu motociclisti au ajuns pe aceeasi parte in decor arata ca a doua varianta este cea mai probabila.

    Este trist ca au murit trei tineri care nu au respectat nu numai legea rutiera ci si logica de a nu taia curba intr-o curba fara vizibilitate.
    Daca doua masini in care soferii si pasagerii sunt protejati de caroserie, se lovesc frontal la viteza de numai 50 km/h fiecare, forta loviturii este echivalenta cu impactul frontal al unei masini cu un zid sau alt obstacol de acest fel, care ar circula cu 100 km/h.
    Pe chilometrajele motocicletelor si chiar al masinii, s-a inregistrat viteza fiecaruia la momentul impactului.

    Nu sunt urme de franare, asadar tinerii s-au grabit spre eternitate !
    Pe doua roti cu viteza mare sansele de supravietuire sunt minime.
    Nimic nu te protejeaza…Esti ca un alergator care se izbeste de un copac sau un zid.
    Bine ca nu au luat cu ei si femeia din masina.

    Dumnezeu sa-i odihneasca !

  • Felicitări, omule, pentru atitudine!

  • motociclistii sunt o specie foarte agresiva , iar aia care nu sunt sunt o specie care sufera de atentie si care cauta scandal. Oamenii care conduc motoare sunt o specie care cauta extremul, vorbiti cu ei, sa vedeti ce fel de oameni sunt, mereu cauta o limia extrema, nu va mai zic ca bunul simt si respectul fata de cei din jur e cam putin din partea lor, iti dai seama.

  • un baiat cu bun simt cel cu loto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *