WoW!

Mască anti-riduri făcută în casă

Publicat: 11 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mască anti-riduri făcută în casă

Această mască face minuni pielii tale, e un remediu natural care înlocuiește cu succes toate cremele antirid din comerț, scumpe și deseori fără rezultate vizibile. Încearcă această mască făcută în casă și vei rămâne uimită de cât poate fi de eficientă în eliminarea ridurilor. Are un ingredient secret și te scapă de riduri în șapte zile!

Este vorba despre vaselină, un ingredient prețios folosit în industria cosmetică care hidratează, catifelează și vindecă pielea uscată sau afectată. Împreună cu ulei, ou și miere, crema naturală va reduce apariția ridurilor, va încetini procesul de îmbătrânire și va hidrata pielea. Vei remarca rezultate uimitoare după doar o săptămână.

Ingrediente

  • 2 lingurițe de vaselină
    1 linguriță de ulei de măsline sau de migdale
    1 gălbenuș de ou
    1 linguriță de miere

Mod de preparare:

Întâi trebuie să topești vaselină, ține-o la foc mic pentru câteva minute. Apoi, ia vaselină de pe foc și adaugă ingredientele de mai sus. Amestecă încet până obții o compoziție omogenă. După 5 minute, pune pasta obținută într-o cutiuță și păstreaz-o la frigider.

Instrucțiuni de folosire:

Înainte să te dai cu cremă, spală-te bine pe față. Apoi aplică crema pe față, masând ușor până ce intră în piele. Las-o să acționeze timp de 30 de minute. Apoi, o poți îndepărta folosind discuri demachiante înmuiate în apă minerală sau un prosop umed.

Adauga un comentariu