WoW!

Mască cu albuş de ou pentru estomparea ridurilor

Publicat: 21 ian. 2020

În ziua de azi este foarte uşor să cumpăraţi măşti de întinerire din magazine sau din farmacii. Doar că nu ştiţi niciodată ce ingrediente folosesc producătorii şi nici nu puteţi şti cum va reacţiona pielea dumneavoastră la aceste ingrediente.

Din aceste motive dorim să vă prezentăm reţeta unei măşti de fata deosebite, pe care o puteţi prepara foarte uşor acasă. Cu siguranţă veţi fi foarte mulţumită de rezultate!

Ingrediente pentru masca de întinerire:

  • Jumătate de banană (să nu aibă pete maroni pe ea)
  • O linguriţă de ghimbir măcinat (sau zeama proaspătă)
  • Două linguriţe ulei de măsline (sau orice alt ulei cosmetic)
  • Un albuş de ou bătut spumă

Mod de preparare:

Zdrobim banana cu o furculiţă. Adăugăm ghimbirul şi uleiul de măsline. Amestecăm compoziţia de mai sus cu albuşul bătut şi amestecăm până devine o cremă.

Mod de utilizare:

  1. Întindem aceasta masca într-un strat subţire pe faţă, pe gât şi pe decolteu. Lăsăm un pic să se usuce şi repetam această procedură de 2-3 ori. Ultimul strat îl lăsăm să se usuce aproximativ 10-15 minute.
  2. Masca o spălam cu apă caldă, apoi pielea o clătim cu apă rece.
  3. După ce curăţăm faţă de mască, aplicăm o cremă, de preferat uşoară, sau zer de lapte.

Aceasta masca are acţiune imediată. Este foarte hidratanta şi revigorantă pentru piele. Din această cauză este numită masca „minus 10 ani”. Se poate folosi ca îngrijire expresă a pielii, fiind folosită doar o singură dată. Se poate folosi şi că o cură, dacă aveţi pielea într-o stare mai deteriorată. În această situaţie aplicaţi o serie de 10 măşti, una la 5-6 zile.

Oferiţi-vă pielii prospeţime şi hidratare cu aceasta masca de fata foarte eficientă şi nu uitaţi să împărtăşiţi această reţetă cu prietenii şi cunoştinţele dumneavoastră!loading...

Adauga un comentariu