Sfatul medicului

Masca de protectie duce la respiratie urat mirositoare?

Publicat: 28 aug. 2020
Masca de protectie este obligatorie

Masca de protectie duce la respiratie urat mirositoare? După ceața de pe ochelari și dificultăți de respirație, apare un nou disconfort legat de purtarea măștii de protectie: respirația urât mirositoare! În Statele Unite, mulți oameni se plâng medicului dentist despre halitoză (denumirea sa științifică), duce își acoperă nasul și gura zilnic atunci când călătoresc sau la serviciu, potrivit femmeactuelle.fr. Dar masca poate da cu adevărat respirație urat mirositoare?

Masca de protectie duce la respiratie urat mirositoare?

Când o porți pe nas și continuu (de obicei timp de patru ore), ai tendința să te hidratezi mai puțin. Acest lucru ar dezvolta o uscăciune care să conducă la mirosurile gurii rele. Deoarece salivând mai puțin, nu eliminăm suficient bacteriile care stau în gura noastră, despre care știm că sunt principala cauză a halitozei.

În urma respirației prin gură sub măști, mulți pacienți își dau seama în cele din urmă că sunt îngrijorați de halitoză.

Desi nu exista dovezi științifice pe această temă, dacă observați mirosuri suspecte, începeți să vă hidratați în mod regulat (la fiecare 2 ore), asigurați-vă că vă spălați pe dinți conștient, dimineața și seara, și folosiți o apă de gură. Dacă disconfortul persistă, discutați cu medicul stomatolog!

Adauga un comentariu