Cancan ultimă oră

Mascaţi, jandarmi şi medici trimişi în comuna Măciuca, la nunta lui George Simion. Reacţia medicului Tudor Ciuhodaru

Publicat: 27 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Mascaţi jandarmi şi medici trimişi în comuna Măciuca la nunta lui George Simion. Reacţia medicului Tudor Ciuhodaru
Cununia religioasă a lui George Simion cu Ilinca Munteanu va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, dar și de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie

Mobilizare a forţelor de ordine la nunta cu 10.000 de oameni a lui George Simion. Poliţişti şi jandarmi au fost trimişi la Măciuca, iar medicii din trei spitale din zonă au fost alertaţi.

Nunta lui George Simion va avea loc într-o capelă special amenajată în incinta resortului de lux din Oveselu – Măciuca, unde va avea loc petrecerea.

Pentru cununia religioasa a avut nevoie de o derogare de la Biserica Ortodoxă Română, care de regulă le interzice preoților să oficieze nunți în afara lăcașelor de cult.

Cununia religioasă a lui George Simion cu Ilinca Munteanu va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, dar și de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Locul unde va avea loc cununia religioasă este o capelă de lemn construită în incinta resortului de lux care-i va găzdui pe miri și pe apropiații acestora.

Complexul de patru stele este dotat cu piscină interioară și exterioară, cu dușuri emoționale, saună umedă și uscată și nenumărate alte facilități care vor fi puse exclusiv la dispoziția acestora.

Tudor Ciuhodaru, despre prezenţa medicilor la nunta lui George Simion

Mobilizare şi în spitalele din Vâlcea pentru nunta lui George Simion.

Medicii din trei unităţi medicale sunt pregătiţi să facă faţă unui val mare de pacienţi în cazul în care va fi nevoie.

Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul Clinic de Urgență ”Nicolae Oblu” din Iași,  a vorbit în excluvitate la Antena 3, despre mobilizarea fără precedent de la evenimentul fastuos din comuna Măciuca.

„Este un eveniment cu multe persoane, unde se pot înregistra multe urgenţe medicale, aşa că mi se pare până la urmă firesc, în contextul în care am văzut de atâtea ori, că până şi la banalele accidente sau la situaţiile critice, de multe ori e nevoie de sumplimentat echipele de intervenţie, sau pacienţii sunt plimbaţi de colo până colo pe cerul patriei. Din punctul meu de vedere, a preveni este mai uşor decât să tratezi, spune şi un vechi dicton medical acest lucru, aşa că pot fi probleme de natură medicală, mai ales la un eveniment cu multe persoane. Este o situaţie care de fapt încearcă să îi mobilizeze şi avertizeze pe cei care sunt şi astăzi de gardă, că ar putea să fie nevoie să intervină la mai multe cazuri decât au în mod normal”, a spus dr. Ciuhodaru.

La nuntă sunt așteptați 10.000 de oameni, iar accesul se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

Invitaţii pot face plimbări contra cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.

Corturile cu tematică folclorică  au fost amenajate de meseriaşi din mai multe zone ale ţării. Acestea sunt vizibile în mai multe locaţii din vecinătatea câmpului.Invitaţii se pot bucura de demonstraţii de echitaţie şi plimbări cu calul. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfăşoară petrecerea.

Comentarii
  • Omg, who the hell cares? Om egal cu zero care nu decide si face nimic. Este echivalentul boschetarului cu carje de langa Flux pe Stefan. Aduna porumbei care se caca pe strada si incurca circulatia pe trotuar, dar in rest.. zero, nothing, nada, niente. Mananca si se caca din banii nostri si se da in spectacol.

  • Dar dacă făcea marioneta birulexis golfă niscai nuntă –din a cui bani mîncau și se căcau anonimule –-contribuiau cu ceva fifirici tabletele patriei la eveniment fără propagandă la prostime ca să deie bine la golfar–-

Adauga un comentariu