Actualitate

Măsuri drastice la Partidul Social Democrat! Președintele Marcel Ciolacu pregătește sancțiuni împotriva primarilor care nu se implică în campania electorală

Publicat: 03 dec. 2020
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, liderul PSD

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) pregătește sancțiuni drastice împotriva primarilor și a consilierilor locali care pana acum au refuzat sa se implice in campania electorala. Marcel Ciolacu a spus chiar într-o ședință la partid că „s-a săturat de dictatura primarilor”.

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, conducerea Partidului Social Democrat (PSD) pregătește sancțiuni drastice împotriva primarilor și a consilierilor locali care pana acum au refuzat sa se implice in campania electorala. Presedintele Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Stănescu au anunțat că vor analiza cu „maximă celeritate” rezultatele înregistrate de fiecare organizație în parte. Astfel, acele organizații care vor avea rezultate mai slabe la alegerile parlamentare decât la alegerile locale vor fi decapitate, iar consilierii locali care nu au performat riscă să rămână fără mandate, urmând să fie înlocuiți.

Această analiză va fi făcută la nivelul întregii țări, dar destule probleme se înregistrează și la Iași, acolo unde există destui primari care refuză să se implice la capacitate maximă în campania electorală, invocând tot felul de motive legate de modul în care au fost alcătuite listele pentru alegerile parlamentare! Numai că astfel de atitudini care se întâlnesc de altfel la mai multe organizații din toată țara, nu vor mai fi tolerate de actuala conducere a PSD!

Marcel Ciolacu a spus chiar într-o ședință la partid că „s-a săturat de dictatura primarilor”! În aceste condiții, este de așteptat ca după alegerile parlamentare de duminică să fie demarate analize extrem de amănunțite pentru fiecare organizație în parte. Oricum la nivelul conducerii PSD s-a luat decizia de a tăia în carne vie în cazul aleșilor locali care s-au văzut cu sacii în căruță după alegerile din 27 septembrie și au refuzat să mai muncească în campanie pentru scrutinul parlamentar.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este convins că social-democrații vor câștiga alegerile parlamentare

Chiar și așa, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este convins că social-democrații vor câștiga alegerile parlamentare din România, care au loc duminică, 6 decembrie. Într-un interviu pentru stirileprotv.ro, liderul PSD a declarat că speră ca prezența la vot să fie cât mai mare, ”ca să avem un Parlament cât se poate de legitim”.

”Eu sper să fie o prezență cât mai mare, să avem un Parlament cât se poate de legitim. Să depășim 50 %. (…) Așa ar fi ideal pentru o democrație, să avem o prezență de peste 50 %, să avem un Parlament legitim și niște forțe politice legitime”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD nu a vrut să estimeze rezultatul pe care-l va obține partidul său, pentru că social-democrații … au renunțat să mai studieze sondajele.

”În ultimele săptămâni am exclus și am luat o hotărâre împreună cu colegii mei să nu mai facem niciun sondaj. Cred că sondajul cel mai bun pentru Partidul Social Democrat și pentru simpatizanți sau membri de partid este cât de des iese președintele Iohannis să susțină PNL-ul. Totdeauna, când iese să susțină PNL-ul, după o gafă a Guvernului, ne arată că iarăși PNL-ul a scăzut în sondaje și lucrul acesta ne motivează”, a declarat Ciolacu.

Președintele Partidului Social Democrat este convins că membrii PSD vor obține la aceste alegeri cel mai mare număr de funcții în Parlament. În această situație, Ciolacu susține că președintele României va fi obligat să invite PSD la Cotroceni pentru a face propunerea de prim-ministru al viitorului Guvern.

Comentarii
Adauga un comentariu