Local

Măsuri pe fondul coronavirus: O primărie din județul Iași nu mai permite accesul cetățenilor în instituție! Se închide și piața din localitate

Publicat: 12 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Măsuri pe fondul coronavirus O primărie din județul Iași nu mai permite accesul cetățenilor în instituție Se închide și piața din localitate

Primarul comunei Plugari, Paul Mursa, a luat decizia, începând de astăzi, de a sista programul cu publicul. Cetățenii nu mai au voie să intre în sediul primăriei.

„În urma posibilitatii agravarii situatiei in ceea ce priveste raspandirea virusului COVID -19 PRIMARIA COMUNEI PLUGARI intelege ca incepand de astazi, data de 12.03.2020, sa sisteze programul cu publicul. Va rugam , orice cerere adresata institutiei, in situatia in care este URGENTA sa o expediati prin serviciul postal ! Cererile vor cuprinde toate datele de contact ale deponentului, adresa de domiciliu, numar de telefon si e-mail.
Avand in vedere ca exista persoane pe teritoriul comunei revenite in tara din ITALIA – zona rosie , persoane care cu greu au inteles sa respecte regulile privind autoizolarea la domiciliu si s-au perindat prin localitate – raportat la aceasta situatie va rog sa ne informati daca aveti cunostinta de persoane care se afla in aceasta situatie si inteleg sa nu respecte situatie. Puteti sesiza aceste situatii la 112 sau la Comitetul Pentru Situatii de Urgenta al Comunei Plugari!!!

De asemenea am dispus inchiderea pietei comunale de sambata pe termen nedeterminat !
Va rog sa aveti o conduita preventiva si sa respectati indicatiile autoritatilor pentru a depasi cu bine aceasta perioada!“, spune Paul Mursa.

Adauga un comentariu