Cancan

Mayra Dumitrescu a strălucit la Premiile Gopo. Cu cine s-a afișat fiica lui Ilie Dumitrescu

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mayra Dumitrescu a strălucit la Premiile Gopo. Cu cine s-a afișat fiica lui Ilie Dumitrescu
Mayra Dumitrescu, fiica lui Ilie Dumitrescu, a strălucit la Premiile Gopo

Mayra Dumitrescu, fiica lui Ilie Dumitrescu, a strălucit la Premiile Gopo într-o ținută extrem de elegantă.

Ilie Dumitrescu (55 de ani) este un tată mândru cu patru copii din cele două căsătorii anterioare, trei băieți și o fată. Mayra Daria, considerată prințesa familiei, a împlinit 18 ani vara trecută, în timp ce Sică și Dani au rămas în afara atenției publice, iar Toto este un actor cunoscut. Mayra, singura fiică a lui Ilie, a moștenit frumusețea mamei sale, fostul fotomodel Letiția Badea, cunoscută în presă ca „Monica Bellucci de România”. Motivul este evident.

Mayra Dumitrescu a strălucit la Premiile Gopo

Ilie Dumitrescu are doi copii din căsătoria cu Letiția Badea, fiul Toto și fiica Mayra. Cei doi frați se bucură de o relație strânsă, bazată pe dragoste și sprijin reciproc. Recent, au participat împreună la un eveniment important, Gala Premiilor Gopo, care a avut loc pe 29 aprilie la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Putem spune că este debutul monden important a Mayrei, care până acum a avut o adolescență discretă, concentrându-se pe studii și pe prietenii. Odată cu majoratul și cu absolvirea Cambridge School of Bucharest, în 2023, Mayra a început să iasă în evidență prin frumusețe și grație și prin oraș, de cele mai multe ori „însoțită” de fratele ei, Toto Dumitrescu. Așa s-a întâmplat și acum, la Gala Premiilor Gopo, când Toto a fost mereu alături de sora lui.

Mayra și Toto Dumitrescu au strălucit la Gala Premiilor Gopo, fiind o adevărată atracție a evenimentului. Amândoi au optat pentru ținute negre elegante: Mayra a purtat o rochie spectaculoasă, demnă de Oscar, în timp ce Toto a impresionat cu un costum impecabil. Copiii lui Ilie Dumitrescu au demonstrat stil și rafinament, reușind să cucerească toate privirile.

„Când spunem că am făcut senzație la Premiile Gopo, vrem, de fapt, să spunem că am fost niște spectatori perfecți pentru filmele celorlalți sau am fost precum niște surferi în mijlocul deșertului – pe val. A fost o seară frumoasă”, a scris Toto pe pagina lui de Instagram.

Câți copii are Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are patru copii din două căsătorii. Prima sa căsătorie, cu Nela, a adus pe lume doi băieți, Dani și Sică. Cei doi au divorțat în 1993.

A urmat o căsătorie cu Letiția Badea, care a durat din 1994 până în 2007. Din această uniune s-au născut Toto, în prezent în vârstă de 26 de ani, și Mayra Daria, care are 18 ani.

Într-un interviu pentru revista OK!, Ilie Dumitrescu și-a lăudat copiii. Pe Toto, cel mai cunoscut dintre ei datorită carierei de actor, îl consideră o persoană remarcabilă, iar pe fiica sa, Mayra, o adoră pur și simplu.

„Cred că latura artistică a moștenit-o de la maică-sa, cel mai probabil. Am investit mult în el, în educația lui, a mers la grădiniță britanică. Este un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește. Și-a ales drumul acesta și mă bucur că a găsit o zonă în care este foarte bun, dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”, a declarat Ilie Dumitrescu, despre Toto, în interviul citat.

Recent, Mayra Dumitrescu, fiica lui Ilie Dumitrescu, a strălucit la Premiile Gopo.

Adauga un comentariu