Actualitate

Ilie Dumitrescu are o fiică superbă. Mayra Daria a absolvit liceul și vrea să devină actriță

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilie Dumitrescu are o fiică superbă. Mayra Daria a absolvit liceul și vrea să devină actriță
Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu are 17 ani și a absolvit liceul Cambridge din Capitală

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu are o fiică absolut superbă, adolescenta absolvind anul acesta cursurile unui liceu privat din Capitală. Mayra Daria visează la o carieră de actriță, aceasta apărând deja în câteva producții, printre care serialul „Adela”. Însă, pe lângă fiica sa, care e cea mai mică, Ilie Dumitrescu mai are trei băieți.

Ilie Dumitrescu, fost fotbalist retras din activitate devenit antrenor și analist sportiv, e tatăl a patru copii: Iliuţă Dumitrescu, Sica Dumitrescu, Dani (Toto) Dumitrescu și Mayra Daria Dumitrescu Badea. Acum, unica lui fiică s-a remarcat, căci tocmai ce a absolvit un liceu de prestigiu.

Ilie Dumitrescu are o fiică superbă

Mayra Daria e fata pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. În vârstă de 17 ani, tânăra tocmai ce a absolvit un liceu privat din București, Liceul Cambridge. De la festivitatea de absolvire tatăl ei nu a lipsit, a și felicitat-o în mod public pentru reușita ei.

„Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, fiica mea dragă!”, a scris Ilie Dumitrescu pe pagina personală de Instagram.

El a postat și câteva fotografii de la absolvirea fiicei, Mayra Daria poartă tocă, iar lângă ea are un buchet mare de flori.

„Felicitari! Sa fie sănătoasă și iubită! (…) Felicitări și baftă multă pe mai departe (…) Felicitări ! Sănătate maximă îți doresc ție și familiei tale!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la pozele lui Ilie Dumitrescu cu unica lui fiică.

Ce carieră vrea să urmeze Mayra Daria

În vârstă de 17 ani, Mayra Daria visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto Dumitrescu, a urmat calea actoriei. În plus, cei doi au și jucat împreună în câteva producții, printre care și serialul „Adela”, de la Antena 1.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu în urmă cu ceva timp despre Mayra.

Câți copii are Ilie Dumitrescu

Analistul sportiv a fost căsătorit prima oară cu Nela. În urma acestei relații au rezultat doi copii: Dani și Sică. Din păcate, povestea dintre Ilie Dumitrescu și Nela s-a încheiat în 1995, când cuplul a divorțat. Se pare că motivul ar fi fost cea care urma să îi devină cea de-a doua soție.

Letiția Badea și Ilie Dumitrescu s-au cunoscut în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, marcată de momente romantice. În presa mondenă de atunci s-a speculat că Ilie ar fi cucerit-o pe Letiția cu un dar neașteptat. Sportivul i-a oferit un tablou de Grigorescu și un buchet de flori uriaș. Din nefericire, după 14 ani, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat. În urma mariajului au rezultat alți doi copii, Toto și Mayra Daria, singura fiică a lui Ilie Dumitrescu.

Adauga un comentariu