Eveniment-Social

Meci cu mare miză la handbal feminin: CSM Iaşi 2020 – CSM Galaţi

Publicat: 21 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Meci cu mare miză la handbal feminin CSM Iaşi 2020 - CSM Galaţi
Echipele CSM Iaşi 2020 şi CSM Galaţi, clasate pe locurile 2, respectiv 1, în seria B a Diviziei A, se vor întâlni la Iaşi

Meci cu mare miză la handbal feminin: CSM Iaşi 2020 – CSM Galaţi, duminică, în Sala Polivalentă, de la ora 17,00

Echipele CSM Iaşi 2020 şi CSM Galaţi, clasate pe locurile 2, respectiv 1, în seria B a Diviziei A, se vor întâlni la Iaşi, în penultima etapă a returului sezonului clasic.Cele două formaţii, cu obiectiv promovarea în Liga Florilor, s-au întâlnit în tur, la Galaţi, ieşencele pierzând atunci cu 23-25.

Meci cu mare miză la handbal feminin

Pentru a ocupa prima poziţie în serie, care aduce în primul meci din Turneul final un adversar mai accesibil, CSM Iaşi 2020 trebuie să câştige la o diferenţă de trei goluri sau la două, cu mai mult de 25 de gouri marcate. În aceste condiţii, meciul, care va avea loc duminică, în Sala Polivalentă, de la ora 17,00, se anunţă unul al marilor ambiţii de ambele părţi. ,,Partida de astăzi cu CSM Galaţi, în care vizăm victoria, va fi una dificilă, adversarele având şi ele jucătoare valoroase, unele cu experienţă în Liga Florilor, eşalon în care Galaţiul a evoluat anul trecut. Ne dorim succesul, care poate fi o ,,trambulină” spre ţelul nostru şi al pasionaţilor de sport din Iaşi, promovarea. Aşteptăm încurajările suporterilor şi promitem un spectacol de calitate.”  – ne-a declarat Anisa Şerban, căpitanul formaţiei din Iaşi.

Handbalistele pregătite de Daniel Gheorghe, Macrina Tomuleac şi Daniel Bura s-au pregătit cu ambiţie după victoria de la Făgăraş, Programul a fost unul complex şi variat pentru ambele faze ale jocului. Jucătoarele din toate compartimentele s-au dovedit în bună formă, staff-ul tehnic urmând să decidă care vor fi cele 16 jucătoare care vor fi înscrise duminică în raportul partidei.

La această întâlnire foarte importantă pentru sportul ieşean este aşteptat un mare număr de spectatori. Aceştia au intrarea gratuită în baza unei invitaţii care se eliberează şi astăzi între orele 10,00 – 16,00, de la sediul clubului, situat pe strada Agatha Bârsescu nr. 12 (în spatele Primăriei Municipiului Iași).

Adauga un comentariu