Sanatate

Medicamente antiinflamatoare pentru coloană: Pastile care te vor scăpa de durere

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicamente antiinflamatoare pentru coloană Pastile care te vor scăpa de durere
Prin urmare, nu există un medicament unic, universal, este dificil să găsești cele mai bune pastile pentru durerile de spate

Pentru a scăpa de durerea de spate este bine să administrezi medicamente antiinflamatoare pentru coloană. Durerea de spate este familiară pentru toată lumea. Poate apărea după antrenament sau după ce ai depus efort, din cauza mișcărilor bruște sau șederi prelungite la computer. Fiecare persoană are severitate și localizare diferită a durerii.

Aceasta nu este o singură boală, este doar un simptom al diferitelor patologii ale scheletului sau țesuturilor moi care susțin coloana vertebrală. Prin urmare, nu există un medicament unic, universal, este dificil să găsești cele mai bune pastile pentru durerile de spate. Există o serie de medicamente care au efecte antiinflamatorii, analgezice și trofice. Dar fără a determina cauza și a o elimina, toate măsurile terapeutice vor fi ineficiente, iar efectul va fi temporar. Pentru a înțelege problema, trebuie să contactezi un medic, un neurolog sau un ortoped.

grafica femeie care se tine de spate din cauza durerii de coloana
Ibuprofenul este un medicament disponibil sub diferite forme, precum suspensii, capsule, tablete și forme topice

Medicamente antiinflamatoare pentru coloană: Cum să ameliorezi disconfortul

Durerea ușoară de spate după efort sau suprasolicitare se rezolvă de obicei fără tratament. Dacă aceasta este o patologie acută sau o exacerbare a problemelor cronice ale spatelui, pot fi necesare medicamente. Însă, acestea trebuie selectate împreună cu medicul, concentrându-se pe cauzele durerii, durata afecțiunii și vârsta, comorbidități și posibile contraindicații pentru administrarea medicamentelor. De asemenea, medicii recomandă să iei câte o linguriță de ulei de cocos dimineața, astfel vei ameliora durerea de spate.

barbat care se tine de spate din cauza durerii de coloana
Dacă durerea de spate nu se ameliorează cu alte forme de tratament, precum fizioterapie, odihnă, căldură sau frig, exerciții fizice, medicul tău vă poate prescrie medicamente

Dacă durerea de spate nu se ameliorează cu alte forme de tratament, precum fizioterapie, odihnă, căldură sau frig, exerciții fizice, medicul tău vă poate prescrie medicamente. Alegerea medicamentului depinde de severitatea durerii de spate și de localizare.

Remediile locale sub formă de plasturi, geluri, creme cu un medicament terapeutic, de obicei analgezice și antiinflamatoare sunt foarte indicate pentru coloană. Medicamentele sub forme de pastile cu analgezice, componente de suprimare a inflamației, vitamine, medicamente pentru refacerea structurilor osoase și cartilajului sunt, de asemenea, foarte utile.

Chiar și medicamentele injectabile au proprietatea de a ameliora durerea. Acestea sunt injectate într-un mușchi, venă sau utilizate pentru a efectua blocaje. Cele mai frecvente medicamente care se iau pentru durerile de coloană sunt analgezicele, un grup de AINS și medicamentele care îmbunătățesc nutriția nervilor și mușchilor, precum și relaxantele musculare.

barbat care se tine de spate din cauza durerii de coloana
Durerea ușoară de spate după efort sau suprasolicitare se rezolvă de obicei fără tratament

Remedii recomandate de medici pentru a scăpa de durerea de spate

Diclofenac este medicamentul produs atât sub formă de preparate locale, precum creme, unguente sau geluri cu substanța activă, inclusiv capsule prelungite, supozitoare rectale și injecții. Formele locale ale medicamentului sunt vândute în farmacii fără prescripție medicală. Principalul ingredient activ este diclofenacul de sodiu. Acest instrument are un efect analgezic și antiinflamator puternic, poate reduce temperatura corpului. De cele mai multe ori, temperatura se ridică și din cauza deficitului de vitamina D în organism.

Ibuprofenul este un medicament disponibil sub diferite forme, precum suspensii, capsule, tablete și forme topice. Toate formele de dozare ale medicamentului pot fi cumpărate de la farmacii fără prescripție medicală. Pentru formele ușoare de durere, se recomandă utilizarea formelor locale ale medicamentului, pentru formele mai pronunțate, medicamentul se administrează pe cale orală.

Milgamma este un medicament combinat, care este produs sub formă de fiole cu o soluție injectabilă și pastile sub formă de Milgamma compositum. Forma de pastile este eliberată fără prescripție medicală.

Mai mult de 85% dintre persoane scapă de dureri folosind medicamente antiinflamatoare pentru coloana. Astfel, durerile de coloane și de spate se ameliorează cu un tratament minim în câteva zile. Cu toate acestea, dacă problemele de spate persistă, medicii prescriu de obicei unul sau mai multe proceduri pentru spate.

femeie care se tine de spate din cauza durerii de coloana
Există o serie de medicamente care au efecte antiinflamatorii, analgezice și trofice


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

Adauga un comentariu