Sanatate

O linguriță de ulei de cocos dimineața: Obiceiul care te va ajuta să obții un trup de zeiță

Publicat: 21 mart. 2022
O linguriță de ulei de cocos dimineața Obiceiul care te va ajuta să obții un trup de zeiță
Dacă dorești să îmbunătățiți efectul, ar trebui să acordați atenție uleiului MCT

Dacă vei consuma o lingurița de ulei de cocos dimineața vei observa cum silueta ta devine mai frumoasă. Produsele din nucă de cocos sunt un depozit al celor mai valoroase substanțe pentru frumusețea și sănătatea noastră. Una dintre cele mai bune opțiuni este uleiul de cocos nerafinat.

Pe lângă efectul pozitiv incontestabil asupra sistemului imunitar, hormonal, reproductiv, nutriționiștii notează capacitatea acestuia de a ne aduce silueta și greutatea într-o formă perfectă. Nu vom ascunde că acesta este un mijloc extrem de eficient pentru pierderea în greutate. Acest fapt este datorat caracteristicilor acizilor grași din compoziția uleiului.

un cocos taiat in doua langa o lingura cu ulei de cocos
Uleiul de cocos promovează funcționarea sănătoasă a glandei tiroide și a întregului sistem endocrin

O linguriță de ulei de cocos dimineața: O siluetă de invidiat într-un timp scurt

Uleiul de cocos promovează funcționarea sănătoasă a glandei tiroide și a întregului sistem endocrin. Și aceasta este baza unui metabolism adecvat și, în consecință, a unei siluete subțiri. In plus, uleiul reduce sarcina asupra pancreasului si favorizează „arderea” crescută a caloriilor consumate. Acest fapt ajută persoanele supraponderale să slăbească mai repede.

Apropo, acest obicei este unul dintre răspunsurile la o întrebare foarte populară. De ce oamenii care trăiesc în țări exotice în care uleiul de cocos este folosit zilnic sunt mult mai puțin susceptibili de a suferi de obezitate.

Pentru a slăbi eficient poți folosi ulei de cocos în cantitate de o linguriță sau lingură dimineața pe stomacul gol. Este important să începi să începi cu o linguriță pentru a permite organismului să se adapteze. Dacă nu vă place această opțiune, pentru că nu toată lumea poate bea sau mânca ulei cu ușurință în forma sa naturală, îl poți adăuga la mâncare.

un cocos taiat in doua langa o lingura cu ulei de cocos si un recipient cu ulei de cocos
Pentru a slăbi eficient poți folosi ulei de cocos în cantitate de o linguriță sau lingură dimineața pe stomacul gol

Cel mai indicat pentru consum este, dimineața, la această oră corpul nostru este cel mai sensibil. Doar adăugă și ulei de cocos la micul dejun, pe lângă terci, iaurt sau salată și vei observa cum silueta ta se schimbă. O altă opțiune excelentă este să amesteci uleiul în smoothie-ul tău înainte de antrenament. Foarte multe persoane folosesc uleiul de cocos pe lângă metodele de slăbire precum dietele sau postul intermitent.

Cum să crești efectul uleiului: Metode rapide pentru a ajunge la kilogramele dorite

Dacă dorești să îmbunătățiți efectul, ar trebui să acordați atenție uleiului MCT. MCT este o abreviere a cuvintelor engleze „trigliceride cu lanț mediu”. De fapt, este chintesența uleiului de cocos tradițional.

MCT diferă de uleiul obișnuit de nucă de cocos prin faptul că lungimea lanțului său molecular este mai scurt, fapt pentru care organismul procesează acest produs mai rapid. În plus, uleiul MCT ajunge direct la ficat și nu este stocat în țesutul adipos. Astfel, procesul de pierdere în greutate este și mai eficient. Unele persoane adaugă rapid în kilograme din cauza insuficienței bromului în organism și a seleniului. De asemenea, lipsa de vitamina D te poate predispune la adăugarea grăsimii.

un cocos taiat in doua langa un recipient cu ulei de cocos
Cel mai indicat pentru consum este, dimineața, la această oră corpul nostru este cel mai sensibil

Au fost efectuate numeroase studii la Institutul European și American de Nutriție care confirmă semnele de termogeneză sunt îmbunătățite după consumul de alimente care conțin MCT. Ceea ce indică o capacitate crescută a organismului de a arde mai multe calorii și grăsimi prin utilizarea acestui ulei.

Astfel, o linguriță de ulei de cocos dimineața te poate ajuta să ajungi la kilogramele la care visezi. Important este să consumi produsul cu moderație și în forma sa nerafinată. Acesta păstrează nu numai gustul dulce și mirosul specific de nucă de cocos, ci și toate proprietățile benefice. Poate fi folosit și la prăjit, dar din cauza mirosului poate știrbi din gustul cărnii.

un cocos taiat in doua langa un recipient cu ulei de cocos si o lingurita cu ulei
Au fost efectuate numeroase studii la Institutul European și American de Nutriție care confirmă semnele de termogeneză sunt îmbunătățite după consumul de alimente care conțin MCT


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

 
Adauga un comentariu