Sanatate

Medicamente pentru creșterea testosteronului. Sfaturile specialiștilor pentru a crește cantitatea hormonului

Publicat: 17 ian. 2023
Medicamente pentru creșterea testosteronului. Sfaturile specialiștilor pentru a crește cantitatea hormonului
Pentru a determina nivelul de hormoni masculini din organism, trebuie să se facă un test de sânge

Tot mai mulți bărbați caută soluții și medicamente pentru creșterea testosteronului. Testosteronul se găsește în cantități mari la bărbați și în cantități minime la femei. Acest hormon este cel care le permite bărbaților să aibă un fizic musculos, îi determină tonul vocii și chiar îi protejează de multe boli. În cazul femeilor, este normal că acesta ar trebui să fie în cantități mai mici, iar pentru bărbați este unul dintre principalii hormoni care îi determină bărbăția.

Acest hormon scade odată cu vârsta și din diverse motive. Acesta este momentul în care aveți nevoie de medicamente pentru a crește testosteronul la bărbați. Tratamentul este necesar pentru a restabili vitalitatea și a scăpa de problemele de sănătate. Rolul hormonului testosteron în corpul masculin nu trebuie subestimat. Aceasta afectează toate sistemele de organe și menține masa musculară în stare bună. Dacă nivelul său scade semnificativ, este inevitabil că va afecta sănătatea dvs. De aceea, medicamentele sunt atât de importante pentru a crește testosteronul la bărbați.

Medicamente pentru creșterea testosteronului. Testele necesare pentru a identifica problema de sănătate

Minimul, care se încadrează în intervalul normal, la bărbații tineri cu vârsta sub 25 de ani ar trebui să se situeze la punctul mediu. În același timp, bărbații cu vârsta de 50 de ani și peste ar trebui să se asigure că nivelurile normale de testosteron nu scad sub nivelul extrem. Dacă se întâmplă acest lucru, sunt necesare remedii pentru a crește aceste niveluri hormonale.

Există anumite forme de testosteron. Astfel, forma activă este legată de albumină, forma inactivă este legată de HSPC și biodisponibilitate maximă, având o cantitate de testosteron disponibil în valoare de 1-3%.

Pentru a determina nivelul de hormoni masculini din organism, trebuie să se facă un test de sânge la un laborator care se ocupă de această cercetare. În cazul în care rezultatul nu se încadrează în cadrul normativ, iar acestea sunt prezentate de laborator, vor fi necesare mijloace pentru a crește cifrele.

Testul de sânge trebuie făcut dimineața, pe stomacul gol, pentru a evita greșelile. În ziua dinaintea testului nu este indicat să faceți activități sportive, inclusiv ridicarea de greutăți sau exerciții grele. Dacă un bărbat fumează, nu ar trebui să se rețină cu patru ore înainte de prelevarea sângelui.

Ce să faci pentru a scăpa de această problemă? Cum să influențezi nivelul hormonilor masculini

Specialiștii spun că nu doar medicamentele dar și complexele de vitamine sunt recomandate pentru a crește testosteronul din sânge. Cercetările din domeniul andrologiei au dovedit că administrarea de vitamina D, grupe de vitamine B, acid ascorbic și alți compuși benefici stimulează secreția de testosteron cu 30-40%.

Pentru a scăpa de o problemă precum hormonii masculini scăzuți în sexul masculin, trebuie să renunțați la obiceiurile proaste și să vă respectați rutina zilnică, somnul și dieta. Un lucru important în acest caz ar fi dieta. Trebuie să includeți în dietă produse care sunt bogate în vitamine, minerale și proteine.

Printre acestea se numără carnea, peștele, cerealele, nucile și produsele lactate. Cu toate acestea, trebuie evitate cantitățile mari de alcool. Este recomandabil să renunțați la fumat, deoarece oamenii de știință au dovedit de mult timp efectele negative ale fumatului asupra sănătății umane. Numai medicamentele pentru a crește testosteronul la bărbați vor ajuta la rezolvarea problemei.

Hormonii masculini afectează atât bunăstarea, cât și aspectul bărbatului, din această cauză este indicat să administrați medicamente pentru creșterea testosteronului. Lipsa lor duce la depunerea de grăsime pe abdomen. Remediile utile pentru a crește hormonul masculin ajută într-adevăr să scapi de probleme. Deci, această problemă de sănătate poate dezvolta osteoporoză, probleme cardiovasculare, ateroscleroză și reducerea masei musculare.
Adauga un comentariu