BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medicina de la patul bolnavului într-un sistem sanitar pe marginea prăpastiei? Temă dezbătută la BZI LIVE în EXCLUSIVITATE de Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu-Cercel și Prof. Univ. Dr. Carmen Dorobăț – FOTO

Publicat: 28 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Joi, 29 februarie 2024, începând cu ora 15:00, în studioul BZI LIVE va avea loc o emisiune în exclusivitate a căror invitați vor fi prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel și prof. univ. dr. Carmen Dorobăț.

Invitații Roxanei Caraiman vor discuta, fără ocolișuri, despre o temă extrem de importantă: siguranța sistemului sanitar.

În calitate de președintele al Comisiei pentru Sănătate din Senatul României, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel va vorbi despre bugetarea sistemului sanitar și colapsul către care se îndreaptă dacă nu vor fi alocate suficiente fonduri și nu vor fi deblocate posturile din spitale.

De asemenea, va fi abordată și problema transparenţei cu privire la sumele colectate dar şi a celor cheltuite în cadrul bugetului naţional pentru sănătate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu