National

Medicul Adina Alberts: „Am fost convocata de Colegiul Medicilor pentru niste opinii postate pe pagina mea”

Publicat: 06 apr. 2021
Adina Alberts

În cadrul unei emisiuni, medicul Adina Albertsa discutat despre cât de eficiente sunt vaccinurile împotriva coronavirusului dar și despre ce efecte adverse pot apărea. De asemenea aceasta a menționat că a fost convocată de Colegiul Medicilor în urma unor postări făcute pe o pagină personală de pe o rețea de socializare.

Celebrul medic a făcut o paralelă cu privire la o informație care a apărut în spațiul public în legătură cu o declarație a Agenţiei Europene pentru Medicamente. Se pare că EMA ar fi confirmat o conexiune între cazurile de tromboză de după vaccinare și serul produs de AstraZeneca.

„Am fost convocata de Colegiul Medicilor pentru niste opinii postate pe pagina mea de Facebook. E am descris la un moment dat, pur teoretic, mecanismele acestor trei vaccinuri. La vremea aceea nu se incepuse încă vaccinarea cu AstraZeneca în UE, doar in Anglia era in stadiu incipient, deci nu aveai cum sa stii ce se intampla”, a afirmat Adina Alberts.

Medicul Adina Alberts este de părere că dacă cetățenii ar fi știut de la început care sunt riscurile vaccinurilor nu s-ar fi vaccinat. De asemenea aceasta a afirmat că deși a încercat să îi prevină pe cetățeni cu privire la aceste pericole a fost întotdeauna blocată și discreditată.

Daca s-ar fi stiut, n-ar mai fi venit nimeni sa se vaccineze. Astfel de riscuri sunt trecute si in prospectele vaccinurilor Pfeizer si Moderna. Eu am facut mereu mari eforturi sa prezint public aceste riscuri, dar am fost mereu blocata si discreditata, pentru ca, asa cum am spus, daca s-ar fi aflat, nu ar mai fi venit nimeni sa se vaccineze.”, a declarat Adina Alberts.

Medicul Adina Alberts: „Nu doar medicii sunt in prag de burnout”

De asemenea Adina Alberts a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că nu doar medicii se află pe punctul de a face un burnout ci toți cetățenii. Aceasta a accentuat ideea conform căreia, cu fiecare ocazie se va folosi orice situație pentru a manipula românii. Aceasta a folosit drept exemplu legătura vehiculată dintre decesul Corneliei Catanga și administrarea Ivermectinei.

„Nu doar medicii sunt in prag de burnout, ci toti, indus de situatia pe care o traim. Exact pe sablonul intamplarilor de cand a murit Cornelia Catanga, cand au inceput manipularile cum ca invermectina, ca sunt vinovata eu si alte manipulari. Se utilizeaza orice situatie nefericita pentru a manipula categoriile foarte sensibile de cetateni”, a adăugat Adina Alberts.

Adauga un comentariu