National

Medicul Adina Alberts, mesaj tranșant: „Pacienții care rămân la domiciliu, cu forme medii și severe nu au voie să fie tratați!?”

Publicat: 07 apr. 2021
adina alberts în halat alb
Adina Alberts, medic chirurug estetician

Medicul Adina Alberts consideră că protocolul oficial anti Covid-19, la care toți medicii din România trebuie “să se închine”, este ambiguu şi interzice dreptul la viață al bolnavilor care dezvoltă forme medii sau grave de COVID-19.

Potrivit medicului Adina Alberts, care invocă ordinul 2054/ 27 noiembrie 2020, în protocolul oficial anti-Covid-19, la care toți medicii din România trebuie “să se închine”, este scris negru pe alb că antiviralele sunt eficiente chiar din prima zi de boală. Paradoxul vine, însă, în momentul în care medicii se lovesc de lipsa medicamentelor în farmacii sau de refuzul autorităţilor de a trata pacienții la primele simptome sub pretextul că nu sunt studii.

“O LOGICĂ DE FIER

În protocolul oficial anti-Covid, la care toți medicii din România trebuie “să se închine” este scris negru pe alb că antiviralele sunt eficiente chiar din prima zi de boală, adică administrarea lor trebuie începută încă de la apariția primului simptom.

Apoi tot în această “Biblie” antiCovid scrie că la asimptomatici nu se administrează nimic. Adică, cum?! Să așteptăm să apară simptomele?! Iar la cei cu simptome ușoare să se administreze medicația simptomatică obișnuită “antirăceală”. Adică paracetamol, vitamine, sirop de tuse, etc… Pardon, fără vitamine…

Păi medicația antirăceală și-o ia oricine din orice farmacie fără rețetă. Antiviralele eficiente chiar din prima zi, de genul Umifenovirului (Arbidol) și fără reacții adverse deosebite așa după cum este menționat chiar în protocolul mai sus menționat, nu există în farmacii.

DE CE NU EXISTĂ ARBIDOL ÎN FARMACII?!

Prin urmare medicul de familie n-are ce să prescrie pe rețetă! Stimate oficialități, dar ce doriți să facă medicii de familie care tratează pacienții COVID? Să le facă farmece prin telefon?! Sau să le scrie pe rețetă “Așteptați ca boala dvs să se agraveze și apoi mergeți la spital”?!?

De ce îi desconsiderați pe medicii din alte specialități care doresc să trateze pacienți Covid?! Ca doar nu sunt niște idioți care n-am auzit în viața lor de vreun antibiotic, de o dexametazonă, de un anticoagulant. Nici Aspirina 75 mg cu efect antiagregant plachetar nu le dați voie să prescrie, sub pretextul că nu sunt studii.

Pacienții care rămân la domiciliu, cu forme medii și severe nu au voie să fie tratați!?Acestora LI SE INTERZICE DREPTUL LA VIAȚĂ?!?Asta să înțelegem din protocolul oficial antiCovid?!

Prea vă bateți joc de noi”, a declarat medicul Adina Alberts

Adauga un comentariu