Cancan ultimă oră

Medicul Bogdan Marinescu a spus adevarul despre Adriana Iliescu. Ce s-a intamplat defapt cu cea mai batrana dupa ce s-a spus ca aceasta a murit

Publicat: 27 sept. 2020

De două luni, nimeni nu mai știe nimic de Adriana Iliescu. Cea supranumită „cea mai bătrână mamă din România”, după ce a adus pe lume o fetiță la 67 de ani, nici nu mai răspunde la telefon și nici nu a fost împreună cu Eliza în prima zi de școală. Dr. Bogdan Marinescu, cel în grija căruia va fi lăsată fetița după moartea mamei sale, a făcut lumină în acest caz de… dispariție.

Medicul Bogdan Marinescu este persoana care a făcut posibil miracolul în urma căruia o femeie de 67 de ani să aducă pe lume un copil sănătos. Dr. Marinescu a păstrat o legătură atât de apropiată cu Adriana Iliescu, încât aceasta i-a dat dreptul de a avea grijă de fetița ei, Eliza, atunci când ea nu va mai fi.

Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță’, a declarat profesorul Bogdan Marinescu, citat de playtech.ro.

Conform celor declarate de cea mai bătrână mamă din România, profesorul Marinescu este și cel care îi va fi tutore Elizei, în cazul în care ea ar trece în neființă.

Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură, îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente, m-am asigurat că va avea un start bun în viață’, a mai mărturisit Adriana Iliescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu

În urmă cu mai bine de o lună, mass-media anunța faptul că Adriana Iliescu este pur și simplu de negăsit. Au fost săptămâni în care reprezentanții mass-media au încercat să o contacteze prin toate mijloacele posibile, fără a avea succes. Aceștia au mers la blocul acesteia din Drumul Taberei și au stat de vorba cu câteva vecine ale cele mai bătrâne mame din România. Femeile au dezvăluit că nu au mai văzut-o de mult pe profesoara de limba română, deși aceasta a fost mereu o femeie extrem de activă, care iese zilnic la magazin.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni. Poate se simte rău, cine știe. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o colocatară a blocului din Drumul Taberei, pentru Playtech.ro.

Eliza nu a mai ținut legătura cu „tatăl” ei

Însă nașul Elizei a spus unde este cea mai bătrână mamă din România. De atunci și până astăzi, jurnaliștii Playtech.ro au continuat să o contacteze zilnic pe Adriana Iliescu, însă fără nicio izbândă. Astfel aceștia au luat legătura cu cel care îi este cel mai apropiat, medicul care a inseminat-o artificial, care a ajutat-o să ducă sarcina la termen și să nască. Vorbim despre profesorul Bogdan Marinescu, singurul care s-a încumetat să facă un asemenea experiment, să ajute o femeie de 68 de ani să rămână însărcinată și să aducă pe lume un copil.

 

Adauga un comentariu