Actualitate

Medicul Monica Pop, despre vaccinul anti COVID-19: Ce trebuie să știe populația

Publicat: 22 nov. 2020
Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, face declarații de presă
Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București

Medicul oftalmolog Monica Pop. managerul Spitalului de Oftalmologie din București, a venit cu precizări pe pagina sa de Facebook despre vaccinul anti COVID-19. Monica Pop susține că oamenii trebuie să ştie care sunt contraindicaţiile vaccinului, care sunt efectele adverse şi dacă cei care au avut boala mai au nevoie de imunizare.

„CORECT INFORMAȚI?! PROSPECTUL?

OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE:

  1. Care sunt CONTRAINDICAȚIILE acestui vaccin? Afecțiuni, sarcină, vîrstă??!!
  2. Copiii mici care sunt oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
  3. Care sunt efectele adverse cunoscute pană acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?
  4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?“, a scris Monica pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Cei care au avut boala mai fac vaccinul?“

Medicul oftalmolgo se întreabă dacă persoanele care sunt infectate cu COVID-19 se mai vaccinează sau nu.

„5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?

  1. Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza? (e perfect posibil sa nu fie)

UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SUNT VACCINATI!”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.

„Dacă faceți leucemie, Doamne ferește, după vaccinul ăsta?’

Monica Pop, a șocat întreaga lume medicală și a speriat milioane de români cu o afirmație recentă. Într-o intervenție la Antena3, medicul oftalmolog, Monica Pop, s-a arătat îngrijorată de efectele secundare pe care acest vaccine le-ar putea avea în câțiva ani, sugerând chiar că oamenii ar putea dezvolta leucemie.

„Categoric nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni”, a declarat Monica Pop.

Atacată virulent de Cristian Tudor Popescu

Monica Pop a fost atacată violent de către Cristian Tudor Popescu, care se întreabă dacă aceste campanii agresive nu afectează cumva siguranța națională.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională.  De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Criticată de medicul Gabriel Diaconu

Și Gabriel Diaconu, psiholog, a criticat-o şi el pe Monica Pop,

„Doamna doctor Pop trăiește pe o planetă unde vaccinurile dau leucemie. Nu e foarte clar prin ce mecanism obscur dau vaccinurile leucemie. Nu e foarte clar nici la cât timp dau leucemie. Şi, când m-am dus să caut articole despre cele două, am aflat cu stupoare că se dezvolta vaccinuri, acum, să VINDECE leucemia (unele forme), nu că ar cauza-o.

În opinia doamnei doctor Pop, exprimată la un post de televiziune, leucemia te poate lovi post-vaccinal azi, mâine, sau la câţiva ani distanţă, cine ştie poate chiar câteva zeci. Face vaccinul o chestie extraordinară, cică, se cheamă ”inducţie genică”. Minte! Spune inepții. Căci nu poți să acuzi un doctor de ignoranță (cred)”.

Monica Pop a spus că nu se va vaccina âmpotriva COVID-19, având anumite temeri, una fiind aceea că vaccinul antiCovid ar produce leucemie.

Comentarii
  • Ce vaccin care exista in lume a fost produs in asa o perioada scurta de timp? Exista vreun exemplu? Se stie ca producerea vaccinurilor , a medicamentelor noi, sau a unor tratamente noi este o munca extrem de laborioasa, si dureaza ani, nu cateva luni. Cum de acest vaccin a fost „facut” asa de repede?
    Ori este apa de ploaie, ori exista de mult si „parintii” lui s-au facut ca lucreaza (Mircea fa-te ca lucrezi), asta insemnand ca „pandemia” este o mascarada.

Adauga un comentariu