Actualitate

Medicul sef de la medicina scolara vine in studioul BZI LIVE. Dr. Tamara Uliliuc va face un anunt important pentru toti elevii din judetul Iasi

Publicat: 16 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Incepem saptamana la BZI LIVE cu medicul sef de la medicina scolara, un domeniul important din sistemul sanitar iesean. Luni, 17 septembrie 2018, de la ora 12.30, in studioul BZI LIVE va fi este prezent dr. Tamara Uliliuc, medic sef la medina scolara. Invitata Roxanei Caraiman va vorbi despre problemele cu care se confrunta de ani de zile acest segment din sistemul sanitar. De asemenea, medicul Tamara Ililiuc va discuta si despre situatia cabinetelor scolare, dar si a problemele de sanatate intalnite in randul elevilor. Tot in reteaua scolara sunt incluse si cabinetele stomatologice, subiect pe care moderatoarea Roxana Caraiman il va aborda, impreuna cu invitata emisiunii. 

Toti cititorii interesati de acest subiect pot adresa intrebari dr. Tamara Uliliuc, medic sef la medicina scolara, accesand rubrica de comentarii a cotidianului BUNA ZIUA IASi, respectiv www.bzi.ro, sau in direct pe pagina de Facebook BZI.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu