International

Megan Fox și Machine Gun Kelly, implicați într-un ritual în care își beau sângele reciproc

Publicat: 27 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Megan Fox și Machine Gun Kelly implicați într-un ritual în care își beau sângele reciproc
Megan Fox și Machine Gun Kelly, implicați într-un ritual în care își beau sângele reciproc

Megan Fox a declarat într-un nou interviu de copertă acordat revistei Glamour UK că ea și logodnicul Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia „în scopuri rituale”. Actrița a explicat ce presupune acest ritual, care este văzut de oameni ca fiind ceva bizar.

Vedeta a declarat că ea și artistul obișnuiesc să își bea reciproc câteva picături de sânge pentru a marca evenimente importante din viața lor, într-un ritual personalizat.

Meghan Fox: „Ne consumăm sângele unul altuia ocazional doar în scopuri rituale”

Cu toate că ideea este comentată de oamenii care îi urmăresc, actrița a precizat că nu ar trebui înțeleasă greșit sau judecată.

„Deci, cred că a ne bea sângele unul altuia ar putea induce oamenii în eroare sau ei își imaginează că suntem cu pocale și suntem ca în „Game of Thrones”, bându-ne sângele unul altuia. Sunt doar câteva picături, dar da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional doar în scopuri rituale”, a declarat actrița, în vârstă de 35 de ani, pentru publicație.

Atunci când și-a anunțat logodna cu Machine Gun Kelly, în vârstă de 32 de ani, în ianuarie, Fox a scris pe Instagram că viitorii soți „și-au băut sângele unul altuia” pentru a comemora ocazia. Totuși, actrița a insistat că este vorba despre un ritual „controlat”.

„Este controlat, în care este ceva de genul: Hai să vărsăm câteva picături de sânge și să le bem fiecare. El este mult mai agitat și mai haotic, este dispus să își taie pieptul cu cioburi de sticlă și să spună: Ia-mi sufletul”, a declarat ea pentru Glamour UK.

Cei doi comemorează evenimente importante

Întrebată dacă logodnicul ei chiar își taie pieptul pentru a produce sânge pe care ea să îl bea, vedeta a oferit explicații în acest sens și a spus că „o versiune asemănătoare” s-a întâmplat de mai multe ori.

„Nu se întâmplă. Lăsați-mă să vă spun. Poate că nu chiar așa, dar o versiune de genul acesta s-a întâmplat de multe ori”, a mai spus vedeta.

Înainte ca Fox să mărturisească că a băut sângele lui Kelly, se știa că cei doi purtau la gât fiole cu sângele celuilalt, așa cum făceau Angelina Jolie și Billy Bob Thornton, acum foști soți, la începutul anilor ’80. Fiul lui Thornton, Harry James, a declarat anterior pentru Page Six că Fox și Kelly nu sunt altceva decât niște „imitatori” ai tatălui său și ai fostei sale mame vitrege.

„Cred că este dezgustător să ai ADN-ul cuiva înfășurat în jurul gâtului tău toată ziua”, a spus Harry James, în vârstă de 27 de ani, despre bijuteriile atipice, indiferent cine le poartă. „Este cu siguranță interesant”.

Adauga un comentariu