International

Meghan Markle are o siluetă de invidiat. Ducessa de Sussex a dezvăluit care este secretul unui stil de viață echilibrat

Publicat: 28 ian. 2022
Ducesa de Sussex, Meghan Markle zâmbește
Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, a revenit rapid la silueta dinainte de a naște

Soția Prințului Harry are mare grijă la ce mănâncă, deși uneori își satisface anumite pofte culinare. Fosta actriță a dezvăluit care sunt alimentele ei preferate, dar și ce face pentru a topi kilogramele în plus.
Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, a revenit rapid la silueta dinainte de a naște. Și asta datorită faptului că înainte de a rămâne însărcinată, aceasta prefera să mănânce mai sănătos în timpul săptămânii și să păstreze preparatele mai „grele” pe weekend.

Dieta lui Meghan Markle

Conform biografiei Finding Freedom, Ducesa de Sussex are un ritual specific în fiecare zi. Dimineața, Meghan Markle mănâncă uneori o omletă cu brânză, ierburi proaspete și pâine prăjită, notează Express.

„Ritualul ei de dimineață începe cu o cană cu apă caldă și o felie de lămâie. După aceea urmează mic-dejunul ei preferat cu ovăz (preparat de obicei cu lapte de migdale sau soia), banane și sirop de agave pentru dulceață”, potrivit Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii Finding Freedom.

În urmă cu ceva timp, Meghan mărturisea că a încercat să mănânce preparate vegane și mâncare fără gluten pentru a-și menține sănătatea.

„Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și să am mai multe flexibilitate cu ce mănânc în weekend. Dar, în același timp, e vorba despre echilibru. Pentru că fac sport, nu vreau să simt vreodată că îmi lipsește ceva. Simt că în momentul în care faci acest lucru, atunci începi să consumi prea mult din anumite lucruri. Nu e o dietă; e un stil de a mânca”, spunea soția lui Harry.

Meghan Markle alege numai alimentele sănătoase

În ceea ce privește gustările, Meghan Markle le preferă pe cele mai sănătoase. De exemplu, fructele, în special felii de măr, sau un suc de legume și evită cafeaua. Dieta ei seamănă foarte mult cu cea mediteraneană.

„E foarte simplu să cazi în capcana băutului de cafea când obosești în jur de ora 16. Dar dacă amestec dimineața, în blender, mere, kale, spanac, lămâie, ghimbir și aduc la muncă, am observat că dacă beau încet din compoziție, am mai multă energie decât după o ceașcă de espresso”, mai declara Meghan Markle.

De asemenea, Ducesa adoră să gătească pentru familie și prieteni, dar de fiecare dată alege preparate sănătoase.

„Sunt o mare fană a meselor mari de duminică. Fie că mâncam tagine de miel, friptură de porc sau o supă sățioasă, ideea că se strâng familia și prietenii duminica mă alină”, a mai continuat Meghan.

Pe weekend, fosta actriță preferă să mănânce preparate tradiționale, care trebuie să fie gătite mai mult.

 

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu