Cancan

Mellina şi Alin, atingeri suspecte la Survivor România. El a uitat că are iubita acasă

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mellina şi Alin atingeri suspecte la Survivor România. El a uitat că are iubita acasă
Telespectatorii pe micile ecrane atingeri suspecte între Mellina şi Alin, doi concurenţi din echipa Războinicilor

Telespectatorii au avut parte de momente inedite la Survivor România. Aceştia au văzut pe micile ecrane atingeri suspecte între Mellina şi Alin, doi concurenţi din echipa Războinicilor. Acest lucru i-a luat prin surprindere pe fani şi a ridicat multe semne de întrebare, deoarece Alin a declarat de nenumărate ori că are o iubită acasă.

Tensiunea atinge cote maxime la Survivor România

Cu fiecare zi ce trece, tensiunea atinge cote maxime la Survivor România. Concurenţii dau tot ce pot pentru a câştiga probele, iar de multe ori entuziasmul îi trădează.

Situaţia din echipa Faimoşilor se înrăutăţeşte pe zi ce trece. În meciul pentru recompensă, în cadrul zilei de joi, Cătălin Morosanu s-a năpustit asupra Alexandrei Stan şi a Roxanei Nemes. Sportivul şi-a ieşit din minţi şi le-a acuzat pe fete de performanţe slabe. Pe de altă parte, concurentele i-au acuzat pe băieţii din echipa lor că sunt misogini şi nu le dau credit în competiţie.

Jocul de recompensă a fost câştigat încă o dată de Războinici, care au reuşit să îi bată pe Faimoşi cu scorul de 10-4. De asemenea, a urmat şi un joc de mima, în urma căruia toţi au observat un detaliu interesant.

Mellina şi Alin, atingeri suspecte la Survivor România

Mellina şi Alin, din echipa Războinicilor, au făcut echipă la jocul de mima şi au reuşit să câştige un punct important. În culmea fericirii, Alin a luat-o în braţe pe colega lui şi a apucat-o de posterior. Mai mult decât atât, tânărul i s-a adresat Mellinei cu apelativul ”iubită”.

Lucru care i-a luat prin surprindere pe fani şi a ridicat multe semne de întrebare, deoarece Alin a declarat de nenumărate ori că are o iubită acasă. Să fie, oare, vorba despre un gest necontrolat din cauza entuziasmului său se înfiripă ceva între concurenţi?

Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la Survivor România

Filmările din Republica Dominicana au adus laolaltă persoane publice din România care activează în diferite domenii de activitate. Ei fac parte din Echipa Faimoşilor şi concurează împotriva Războinicilor. Potrivit Click!, vedetele din Survivor iau bani frumoşi în fiecare săptămână pe care o petrec în concursul din Republica Dominicana.

Cel mai bine plătit concurent este Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache. Tânărul are 25 de ani şi s-a făcut remarcat prin participarea la alt reality show de pe Kanal D – Puterea Dragostei. A avut chiar propriul reality show la Antena Stars, iar ocupaţia lui este de cântăreţ.

Se pare că el ar fi cel mai bine plătit concurent Faimos din Survivor 2021, cu un onorariu de 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicana.

Alexandra Stan este şi ea în topul celor mai bine plătiţi Faimoşi. Cântăreaţă în vârstă de 31 de ani ar primi în fiecare săptămână în care stă în concurs 2.500 de euro pe săptămână.

Coşti Ioniţă (43 de ani), Cătălin Morosanu (36 de ani) şi Culita Sterp (28 de ani), care a avut o meserie neasteptata, ar fi plătiţi cu sume care variază între 1.500 şi 3000 de euro.

Adauga un comentariu