Local

Membri ai clanului interlop Tănase, arestați preventiv pentru trafic de minori. Contesa a ajuns după gratii – GALERIE FOTO/ VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Membri ai clanului interlop Tănase arestați preventiv pentru trafic de minori. Contesa a ajuns după gratii - GALERIE FOTO VIDEO Exclusiv
Cinci membri ai clanului interlop Tănase au fost arestați preventiv pe 30 de zile pentru trafic de minori

Cinci membri ai clanului interlop Tănase au fost arestați preventiv pe 30 de zile pentru trafic de minori.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Alisa Grenguța Tănase, Contesa Băncuță, N.S.W.N., Adrian Andrei Bamboi şi Teodor Constantin Asalomiei. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Alisa Grenguța Tănase, pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de minori şi trafic de persoane. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Contesa Băncuță, cercetată pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de minori, pe o durată de 30 de zile. Dispune arestarea preventivă a inculpatului minor N.S.W.N. pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de persoane. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Adrian Andrei Bamboi pentru constituire de grup infracţional organizat, complicitate la trafic de minori şi complicitate la trafic de persoane. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Teodor Constantin Asalomiei pentru constituire de grup infracţional organizat și complicitate la trafic de persoane”, au precizat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Percheziții la clanul Tănase din Iași

Clanul Tănase din Iași a fost ținta unor percheziții domiciliare efectuate de oamenii legii. Astfel, ieri, anchetatorii au efectuat 5 percheziții domiciliare, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minori.

„În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2019, mai multe persoane, cunoscute ca făcând parte dintr-o familie cu trecut infracțional de pe raza județului Iași, au constituit un grup infracțional organizat, structurat și bazat pe relații de rudenie și interese comune, care a acționat în mod coordonat, în scopul comiterii unor infracțiuni de trafic și exploatare a unor victime vulnerabile financiar și emoțional. Astfel, membrii grupării au racolat, transportat pe teritoriul mai multor state europene, cazat și înlesnit practicarea prostituției pentru mai multe victime minore și majore, foloasele materiale obținute fiind însușite în totalitate de către membrii grupării. La audieri au fost duse 10 persoane”, au afirmat oamenii legii.

Adauga un comentariu