Magazin

Merceria Moldova Iasi s-a mutat intr-o noua locatie, cu un sortiment mult mai bogat de produse – FOTO

Publicat: 04 oct. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Merceria Moldova Iasi va asteapta intr-o noua locatie si intr-o noua prezentare. Clientii au oferit multe recenzii pozitive de-a lungul timpului in fosta locatie din Moldova Mall, inca din anul 2005.

Cu un sortiment mult mai bogat de dantele, pasmanteriibroderii, nasturi, fire de impletit, accesorii vestimentare si diverse tesaturi textile, cu siguranta veti gasi la Merceria Moldova Iasi tot ce va doriti in materie de mercerie.

Fie ca sunteti pasionati de lucrul de mana cum ar fi impletitul, crosetatul sau realizarea unui goblen la Merceria Moldova Iasi gasiti o gama variata de fire de lana sau bumbac, andrele, crosete si multe alte accesorii ce va vor ajuta la realizarea unor lucruri deosebite.

Fie ca doriti sa aduceti un plus de eleganta obiectelor vestimentare personalul merceriei va asteapta cu o gama extrem de variata pe acest segment: dantele brodate cu strasuri din matase sau din bumbac, pasmanterii cu pene, aplicatii termoadezive, diverse modele de nasturi, panglici simple sau brodate.

In completarea tinutelor dumneavostra de seara puteti adauga accesorii mai speciale cum ar fi manusi din dantela, voalete, coliere din strasuri, brose, saluri din pene, esarfe si saluri din matase sau catifea.

Merceria Moldova Iasi se afla pe Strada Costache Negri 43, vis a vis de Liceul “Vasile Alecsandri”, in spate la Moldova Mall.

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de telefon 0740.137.906.

Detaliile fac diferenta!

 

 

 

 

Adauga un comentariu