National

Mesajul de condoleanţe postat de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea după decesul lui Adrian Rădulescu

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul de condoleanţe postat de fostul ministru al Agriculturii Petre Daea după decesul lui Adrian Rădulescu
Petre Daea a postat un mesaj de condoleanțe la vestea morții lui Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier prezitential al lui Traian Băsescu şi fost secretar de stat a murit. Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea a da un mesaj de condoleanţe la aflarea veștii. Petre Daea deplângere pierderea suferită spunând despre Rădulescu că a fost un spirit pentru agricultorii din România.

De altfel, fostul ministru l-a numit extrem de harnic, devocat şi priceput în domeniul agriculturii şi că Rădulescu a militat pentru binele agriculturii din România.

Mesajul lui Petre Daea după decesul lui Adrian Rădulescu

Într-o postare publicată de fostul ministru, Petre Daea, se arată faptul că decesul lui Adrian Rădulescu lasă un gol adânc în memoria agricultorilor din România. Fostul secretar de stat şi consilier prezidenţial era un om devodat în domeniul în care activa:

„Agricultura României este în doliu! Moartea fulgerătoare a valorosului inginer Adrian Rădulescu ne-a împietrit inimile de durere. Colegul și camaradul nostru a fost un spirit pentru agricultorii României. Hărnicia, devotamentul, priceperea, exemplul personal au contribuit la creșterea încrederii în succesul făuritorilor de hrană ai țării. Ca secretar de stat, consilier la președinție, deputat, a militat pentru binele agriculturii romanești, având o contribuție importantă în acest domeniu”, spune Petre Daea.

Petre Daea transmite condoleanțe familiei

În altă ordine de idei, fostul ministru transmite condoleanţe familiei îndurerate. Acesta spune că Dumnezeu A luat un om adevărat, un om bun:

„Trecerea în neființa ne desparte cu durere de un om adevărat şi un bun român. Lacrimă durerii o purtăm în suflet pentru totdeauna. Condoleanțe familiei, de care suntem și vom fi aproape. Dumnezeu să te aibă în pază, dragă prietene”, conchide daea.

Vă aducem aminte faptul că Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial şi fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a murit în cursul zilei de ieri, 19 mai 2021.

Adrian Rădulescu a fost și președintele Asociaţiei Fermierilor Asocierea

În calitate de președinte al Asociaţiei Fermierilor Asocierea, Adrian Rădulescu a fost o prezență fermă în spaţiul public. Acesta a luat numeroase poziţionări pentru protejarea intereselor agricole ale României, atât în interiorul graniţelor cât şi în afara acestora. Adrian Rădulescu spunea faptul că agricultura din România a fost distrusă după revoluţie și că ar trebui ca toţi românii să preia modelul de dinainte de 89:

Numai că, după revoluţie, nu uitaţi că fiecare a dărâmat grajdurile şi a luat unul o cărămidă, altul o bucată de acoperiş etc. Au trecut atâţia ani de atunci, iar cei care au făcut greşelile capitale atunci mulţi dintre ei nu mai sunt deloc, iar cei de azi nu înţeleg cum se făceau treburile atunci, în dictatura. Să luăm şi partea bună pentru că sunt sectoare în care s-a demonstrat că se poate”, a precizat la acea dată Adrian Rădulescu.

Adauga un comentariu