Cancan ultimă oră

Mesajul soției lui Nosfe, la o săptămână de la decesul cântărețului. Ce a avut de spus Mădălina Crețan: „Sunt copleșită”

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul soției lui Nosfe la o săptămână de la decesul cântărețului. Ce a avut de spus Mădălina Crețan Sunt copleșită
Mesajul soției lui Nosfe, la o săptămână de la decesul cântărețului

Mâine se face o săptămână de când Nosfe s-a stins din viață și a lăsat în urmă o familie îndurerată. Soția artistului, Mădălina Crețan, este îngenunchiată de durere, dar are alături oameni care o sprijină în fiecare secundă. Aceasta suferă enorm după pierderea soțului ei, iar recent a postat un mesaj în care se adresează tuturor persoanelor ce îi sunt alături de o săptămână încoace. Ce a avut de spus soția lui Nosfe.

Vestea că Nosfe s-a stins din viață a venit ca un fulger în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta la un asmenea incident tragic, mai ales că artistul era în floarea vârstei, având doar 37 de ani. Acesta era un om fericit și împlinit, avea o carieră de succes și o familie frumoasă. Nosfe se bucura de atenția publicului, iar fiica lui îi aducea zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Mesajul soției lui Nosfe, la o săptămână de la decesul cântărețului

Mădălina Crețan este îngenunchiată de durere de când soțul ei s-a stins din viață. Aceastatrece prin momente grele și încearcă să se obișnuiască cu o viață fără bărbatul iubit aproape. Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani și a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică care va trebuie să crească de acum fără tată. De când s-a aflat tragica veste, toată lumea este alături de Mădălina Crețan și încearcă să o ajute pe cât de mult posibil, în orice mod.

Impresionată de gesturile de bunătate ale oamneilor, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor care îi sunt alături. Ea susține că este copleșită de emoție și nu se aștepta să primească atât de mult sprijin.

„Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive. De aproape o săptămână sunt copleșită de toată anergia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea. Am primit și primesc atît de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi. Îmi pare rău că nu pot răspunde mesajelor individual, sunt mii, dar încerc în fiecare zi să cotesc din ele pentru că mă încălzesc cumva. Vă simt aproape de sufletele noastre, vă simt durerea, empatia, dragostea, sinceritatea, respectul. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă apreciez enorm”, a scris soția lui Noste pe rețelele de socializare.

Care era cea mai mare dorință a lui Nosfe

Producătorul trupei Șatra Benz, Lu-K Beats, a dezvăluir care era cea mai mare dorință a lui Nosfe. Artistul își dorea foarte mult să lanseze piese noi care să bucure lumea. Nu a ami apucat să facă acest lucru, însă are 200 de piese nelansate, pe care Li-K Beats a promis că le va lansa, îndeplinindu-i astfel dorința lui Nosfe.

„Una din dorințele cele mai mare ale lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și, mai ales, noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem niște piese să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial.”, a scris Lu-K Beats pe InstaStories.

Adauga un comentariu