BZI LIVE

LIVE VIDEO – Miercuri, ora 11:00, vine în studioul BZI LIVE colonelul dr. Mircea Tulică, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași! Află când au competența jandarmii de a interveni și a sancționa cetățenii! – FOTO

Publicat: 01 dec. 2020

Miercuri, ora 11:00, aducem în atenția urmăritorilor emisiunii BZI LIVE un subiect de actualitate și interes public. Colonelul dr. Mircea Tulică, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, va prezenta activitățile desfășurate în perioada pandemiei și modul în care sunt puse în aplicare măsurile stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV – 2, inclusiv competența de a interveni și a sancționa populația.

De asemenea, invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va vorbi si despre lansarea proiectului cu finanțare externă nerambursabilă în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri al Republicii Moldova.

Multe alte informații de interes cu privire la activitatea Jandarmeriei ieșene vor fi dezvăluite în ediția BZI LIVE de miercuri, ora 11:00!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu