Actualitate

Mihaela Borcea are un iubit care a avut probleme cu legea. Sorin Rap i-a fost șofer fostei soții a lui Cristi Borcea

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Borcea are un iubit care a avut probleme cu legea. Sorin Rap i-a fost șofer fostei soții a lui Cristi Borcea
Mihaela Borcea și Sorin Rap trăiesc o poveste de dragoste din toamna anului 2015

De 7 ani, Mihaela Borcea are un iubit fost polițist, pe nume Sorin Rap, care pentru o perioadă de timp i-a fost chiar șofer. Cei doi și-au început povestea de iubire în toamna lui 2015, însă inițial au ascuns și chiar negat totul. Puțină lume știe însă că Sorin Rap a fost inspector principal de poliție, însă a suferit o condamnare la închisoare cu executare.

De șapte ani de zile, din toamna lui 2015, fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sorin Rap. Mihaela Borcea a declarat în mai multe ocazii că e foarte fericită alături de partenerul ei, despre care se știe că i-a fost o perioadă de timp șofer.

Mihaela Borcea are un iubit care a avut probleme cu legea

Conform jurnaliștilor de la Kanald.ro, Sorin Rap a fost inspector principal de poliție al IPJ Ilfov – Bragadiru. Cu toate acestea, bărbatul a fost nevoit să părăsească poliția după ce, pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit datelor oferite de DNA, Sorin Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis anumitor persoane că le va ajuta să ocupe un loc de muncă în cadrul Jandarmeriei Române pentru suma de 2.400 de euro. Ulterior, după ispășirea pedepsei, iubitul Mihaelei Borcea a avut mai multe locuri de muncă, printre care a fost și șoferul acesteia.

Cum a luat naștere povestea de iubire dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap

Cei doi au lucrat împreună, Sorin Rap fiind șoferul Mihaelei Borcea, și uite așa s-au cunoscut. La scurt timp, în 2015, între cei doi s-a înfiripat o idilă. De multe ori, în spațiul public, Mihaela Borcea i-a declarat iubirea lui Sorin Rap. Cu ocaziei zilei lui de naștere, fosta soție a lui Borcea scria pe Facebook:

„La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi.

Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc! Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc”.

Adauga un comentariu