Cancan

Mihaela Borcea, cu iubitul în vacanță. A defilat în cel mai mic costum de baie

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Borcea cu iubitul în vacanță. A defilat în cel mai mic costum de baie
Mihaela Borcea se distrează de minune în Zanzibar, acolo unde a plecat alături de iubitul ei

Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, cu care a fost într-o vacanță exotică în Zanzibar. Fosta soție a lui Cristi Borcea formează un cuplu de șase ani cu Sorin Rap, cel care inițial i-a fost șofer. Cei doi și-au început povestea de iubire în toamna lui 2015, însă inițial au ascuns și chiar negat totul. Acum, însă, ei nu se mai feresc de ochii lumii…

E iubire mare între Mihaela Borcea și bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea în viața sa. Vedeta formează un cuplu de aproape șase ani cu Sorin Rap, care i-a fost șofer o bună perioadă de timp. Au lucrat împreună, ea era o femeie singură și bogată, astfel că nu le-a fost deloc greu să se apropie unul de altul. Acum, fosta soție a lui Cristi Borcea a plecat într-o vacanță exotică alături de partenerul ei.

Mihaela Borcea, cu iubitul în vacanță

Mihaela Borcea se distrează de minune în Zanzibar, acolo unde a plecat alături de iubitul ei, Sorin Rap, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de fostul soț. Cei doi sunt împreună cu câțiva prieteni în Zanzibar, acolo unde pare să se simtă extrem de bine. Mai mult, Mihaela Borcea a postat și câteva fotografii alături de partenerul ei.

Chiar dacă e trecută de prima tinerețe, Mihaela Borcea se distrează ca la 20 de ani. De altfel, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să se simtă de minune în corpul ei. La 51 de ani, ea este mai îndrăgostită ca niciodată. Sorin Rap a fost șoferul ei, iar cei doi au ajuns acum să aibă o relație.

„Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea în trecut bărbatul, pe vremea când lucra pentru Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea, îndrăgostită la 51 de ani

Ea a divorțat de soțul ei în 2011, după mai bine de 20 de ani de căsătorie cu Cristi Borcea, alături de care are trei copii, Patrick Borcea, respectiv gemenii Michael Angelo și Antonia Melissa. În urmă cu câțiva ani, Mihaela Borcea a fost acuzată că i-a stricat căsnicia lui Sorin Rap. Fosta soție a acestuia a acuzat-o pe Mihaela că ea ar fi motivul destrămării căsniciei sale.

Mihaela și Sorin sunt împreună de aproximativ 6 ani. Pe de altă parte, Cristi Borcea și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel. Cei doi au împreună trei copii, pe Milan și cele două gemene, Indira Maria și Rania Maria. De altfel, și afaceristul a plecat într-o vacanță alături de copiii lui și de Valentina Pelinel.

Aventură și romantism în Africa

În momentul de față, Mihaela Borcea a lăsat pentru două săptămâni businessul familiei de la Olimp. Ea este alături de iubit și de câțiva prieteni apropiați în Africa, în Zanzibar și în Tanzania, unde îmbină aventura cu romantismul. Mihaela și Sorin au mers la safari în Tanzania, plajă și înot în apele albastre-turcoaz ale Oceanului Indian plus seri romantice în Nunghi Beach din Zanzibar. Acestea sunt două dintre cele mai căutate locații de vacanță din ultima vreme de către vedetele din România.

Mihaela Borcea i-a ținut conectați pe prietenii săi la expediția din Africa prin nenumărate fotografii postate. Fie de la safari, cu animale sălbatice la câțiva pași, practic lângă căsuțele în care au locuit cei doi, fie cu localnicii, fie cu feluritele feluri de mâncare servite seara pe plajă. Românii au fost impresionați de steluțele de mare găsite în apele limpezi ale oceanului. Așadar, Mihaela Borcea pare să se distreze de minune cu iubitul ei în vacanță…

Adauga un comentariu