Cancan ultimă oră

Mihaela Rădulescu a dat din casă. Ce spune prezentatoarea despre relația cu Felix Baumgartner

Publicat: 23 iun. 2022
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu a spus că ea și partenerul ei au o relație la distanță, deoarece sunt plecați foarte mult timp prin mai multe țări

Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație. De curând, în emisiunea „Vorbește lumea”, prezentatoarea TV a oferit noi detalii despre relația ei cu Felix.

Mihaela Rădulescu a oferit noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner. Vedeta mărturisește că deși au apărut numeroase zvouri legate de o despărțire, ei sunt împreună.

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a spus că ea și partenerul ei au o relație la distanță, deoarece sunt plecați foarte mult timp prin mai multe țări. Vedeta a spus despre Felix că este zăpăcit și că are nevoie de ea în viața lui. Mai mult decât atât, prezentatoarea a recunoscut că nu se ocupă prea mult de treburile casnice.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit. Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. Mihaela Rădulescu a spus că nu relația ei este altfel, nu este ca o familie tradițională, însă sunt foarte fericiți așa cum sunt.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alături de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).
Adauga un comentariu