National

Mihaela Rădulescu, fotografiată alături de Jason Momoa. Cum au reacționat fanii

Publicat: 22 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu fotografiată alături de Jason Momoa. Cum au reacționat fanii
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au participat la festivalul Goodwood Revival

Mihaela Rădulescu l-a însoțit pe iubitul ei, Felix Baumgartner, la un eveniment unde s-a întâlnit cu un actor celebru de la Hollywood. Iubitul româncei a fost cel care le-a făcut o fotografie și apoi le-a arătat-o și fanilor.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au participat ca în fiecare an la Goodwood Revival. Festivalul are loc anual la Goodwood Circuit, acolo unde sunt expuse mașini și motociclete de epocă. Cunoscuta prezentatoare Tv a avut ocazia să-l întâlnească pe starul de la Hollywood, Jason Momoa. Iubitul româncei i-a surprins într-o fotografie pe care apoi a postat-o pe contul său de socializare. Fanii au reacționat imediat.

Mihaela Rădulescu, alături de unul dintre cei mai celebri bărbați din lume

Mihaela Rădulescu a mers împreună cu iubitul său în Anglia, la Goodwood Revival, care se desfășoară la Goodwood Circuit. În cadrul festivalului exclusivist sunt expuse motociclete și mașini de epocă, pe care proprietarii le-au restaurat. Ca de fiecare dată și ținutele celor care participă sunt de epocă.

La eveniment a participat și starul de la Hollywood, Jason Mamoa, iar diva de la Monaco nu a ratat ocazia să se fotografieze alături de “Aquaman”. Mândru de iubita sa, Felix Baumgartner a fost cel care a postat poza pe pagina sa de instagram.

“Iubita mea este fericită pentru că l-a întâlnit pe Jason Momoa”, a scris austriacul.

Reacțiile fanilor au apărut imediat. “Și eu aș fi fost bucuroasă să fac o astfel de poză”, “O Doamne”, “Ce fain”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani.

De ce nu vine Felix Baumgartner în România

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de foarte mulți ani. Vedeta de televiziune a evitat însă să-și aducă iubitul în România. Mihaela a explicat într-un interviu că a luat această decizie pentru că există destule persoane care nu îi doresc binele. Încă de la început au încercat să-i despartă.

“Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România”, a spus vedeta.

Adauga un comentariu