Cancan

Mihaela Rădulescu, reacție total neașteptată la imaginile cu burtica Adelei Popescu. Ce a răspuns actrița

Publicat: 21 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu reacție total neașteptată la imaginile cu burtica Adelei Popescu. Ce a răspuns actrița
Mihaela Rădulescu a avut o reacție neașteptată la imaginea cu burtica Adelei Popescu

Mihaela Rădulescu a avut o reacție total neașteptată când a văzut imaginile cu burtica Adelei Popescu. Postarea recentă a Adelei Popescu de pe rețelele de socializare a stârnit numeroase reacții, după ce aceasta a apărut cu o burtică proeminentă, determinând pe mulți să creadă că este însărcinată pentru a patra oară.

Printre cei care au speculat acest lucru se numără și Mihaela Rădulescu, care nu s-a putut abține și a comentat public la postarea prietenei sale.

Mihaela Rădulescu, reacție total neașteptată la imaginile cu burtica Adelei Popescu

Adela Popescu a zburat recent în Thailanda pentru a se reuni cu soțul ei. Cei doi savurează din plin timpul petrecut împreună și au dorit să împărtășească bucuria lor cu fanii de pe rețelele de socializare.

Adela Popescu a publicat un videoclip pe Instagram în care apare alături de soțul ei, Radu Vâlcan, îmbrățișați pe o plajă. Fanii au observat o burtică proeminentă în imagini, speculând o posibilă sarcină. Mihaela Rădulescu a fost printre cei care au reacționat la postare, întrebând-o direct pe Adela dacă este însărcinată.

„New kid on the block? La voi, nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală…ca în imaginea alăturată”, a fost comentariul pe care Mihaela Rădulescu i l-a lăsat Adelei Popescu.

Adela a clarificat imediat situația, dezvăluind că nu este însărcinată și oferind un răspuns și Mihaelei. Soția lui Radu Vâlcan a precizat că nu se mai pune problema unui al patrulea copil, considerând că trei sunt suficienți.

„Mihaa, fără alți kidși on the block! Să fie clar!”, a fost răspunsul Adelei.

Cum au reacționat fanii Adelei când au văzut „burtica de gravidă”

Imaginea Adelei Popescu cu o burtică ușor proeminentă a declanșat un val de comentarii din partea fanilor, care au felicitat-o și i-au urat mult succes în eventualitatea unei noi sarcini. Mulți sperau ca de această dată va avea o fetiță. Totuși, entuziasmul s-a stins rapid când Adela a dezvăluit că nu este însărcinată, ci pur și simplu se bucură de mâncare.

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, care au făcut-o pe Adela Popescu să reacționeze.

Mihaela Rădulescu a avut și ea o reacție neașteptată la imaginea cu burtica Adelei Popescu, însă actrița a lămurit imediat situația. Chiar dacă mulți internauți au venit să îi felicite pentru „sarcină” cei doi au spus că nu este vorba de așa ceva și că trei copii sunt de ajuns.

Adauga un comentariu