Cancan

Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Dani Oțil. Iată de ce s-au despărțit

Publicat: 20 oct. 2020
Mihaela Rădulescu adevărul despre relația cu Dani Oțil
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani

Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația avută cu Dani Oțil, după șase ani de când cei doi s-au despărțit în condiții amiabile. Mihaela și Dani și-au încheiat socotelile după șase ani, rămânând în relații bune

Povestea de iubire dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a fost una care a durat aproximativ 6 ani. Curios, aceasta pare să se fi încheiat în termeni foarte buni, iar în prezent ambii și-au refăcut viața cu alți parteneri. La momentul despărțirii, ambele vedete au dorit să urmeze o altă cale în plan amoros, iar de aceea și-au încheiat socotelile.

Fanii au fost surprinși la acea vreme de decizia luată, mai ales că erau foarte simpatizați. Legătura dintre cei doi a început în toamna anului 2008, după ce Mihaela Rădulescu divorțase de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea de la Ferma. Orășeni vs. Săteni, de pe Pro TV, a avut reacții neașteptate despre legătura ei de iubire cu Dani Oțil. În momentul de față ambii și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. În cazul Mihaelei Rădulescu, aceasta trăiește de peste trei ani o poveste fumoasă cu Felix Baumgartner. Totodată, Dani Oțil a cerut-o de curând în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, iubita sa. Tânăra de 27 de ani s-a făcut remarcată ca fotomodel și îl face un bărbat foarte împlinit pe prezentatorul Antena 1.

Mihaela Rădulescu a recunoscut faptul că ea și Dani Oțil au rămas în bune relații, chiar și la multă vreme de la despărțire. Mai mult, ea a susținut că se bucură atunci când toți oamenii importanți din viața ei își găsesc fericirea.

Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că «alta ca mine nu mai găsește». E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a susținut Mihaela Rădulescu.

Prezintă emisiunea Ferma pentru al doilea an

Publicul telespectator se bucură de revenirea în televiziune a formatului ce aduce oamenii de la oraș în fața provocărilor de la sat. Acest sezon se anunță unul dur și intens, cu multe situații limită pentru concurenți. Mihaela Rădulescu, gazda de la Ferma, prezintă în stitlul caracteristic cele mai noi experiențe și peripeții ale celor aflați în competiție.

Mihaela Rădulescu a fost și foarte discretă atunci când a fost întrebată cât de des mai vorbesc ea și Dani Oțil și nu a oferit foarte multe detalii. Prezentatoarea de la Fermă a mai recunoscut în cadrul aceluiași interviu și că nu crede în dragostea la prima vedere.

Nu prea cred în «prima vedere», sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc”, a mai susținut bruneta.

Acum, după ce Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația cu Dani Oțil, este clar că cei doi au rămas în relații bune…

Adauga un comentariu