Cancan ultimă oră

Mihai Albu a fost diagnosticat cu o boală gravă! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp! Primele declarații

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Albu a fost diagnosticat cu o boală gravă Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp Primele declarații
Mihai Albu a fost diagnosticat cu o boală gravă! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp! Primele declarații

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp! Primele declarații făcute pe o rețea de socializare despre starea lui de sănătate.

Cunoscutul designer de modă Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat în urmă cu puțin timp.

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer

Prin intermediul unei declarații postate pe Facebook, Mihai Albu a împărtășit experiența sa recentă, descriind călătoria sa începută cu speranță și determinare.

După ce un control de rutină a arătat rezultate modificate, care au condus la investigații imagistice și de laborator specifice, Mihai Albu a primit diagnosticul de adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată.

Cu atât mai mult, pentru a face față acestei provocări, designerul a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea prostatei și a ganglionilor locali. Operația a fost realizată cu succes de către medici și echipa sa, iar Mihai Albu le-a mulțumit pentru profesionalism și implicare.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Celebrul designer este monitorizat permanent

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că în prezent, Mihai Albu se află în perioada de convalescență, fiind monitorizat permanent de echipa chirurgicală.

Cu toate acestea, progresele sale sunt evidente și se manifestă în mod pozitiv zi de zi. Mihai Albu a subliniat importanța evaluărilor medicale periodice, subliniind că acestea pot salva vieți.

Adauga un comentariu