Cultural

Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre Denise Rifai. ,,I-am zis că o fac și pe asta… ”

Publicat: 29 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bendeac dezvăluiri fără perdea despre Denise Rifai. I-am zis că o fac și pe asta...
Mihai Bendeac a declarat de mai multe ori că se simte atras de prezentatoarea Denise Rifai și și-ar dori o relație cu ea.

Mihai Bendeac a făcut recent dezvăluiri fără perdea despre Denise Rifai. Celebrul actor a mărturisit în repetate rânduri că se simte atras de frumoasa prezentatoare și chiar a cerut-o în căsătorie, mai în glumă, mai în serios. Iată care este adevărul despre relația celor doi.

Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre Denise Rifai

Mihai Bendeac este un adevărat personaj în lumea mondenă. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu rolurile sale memorabile, umorul caracteristic și energia debordantă.

Actorul își asumă fiecare apariție controversată și își acceptă trecutul amoros controversat. Nu de puține ori, Mihai Bendeac a fost în centrul unor scandaluri de amploare după ce s-a despărțit de iubitele sale. În ultima vreme, actorul și-a exprimat cu sinceritate admirația față de Denise Rifai și a declarat că va merge la ea în emisiune doar dacă aceasta se va căsători cu el. Denise Rifai a acceptat marea provocare, însă actorul nu s-a ținut de cuvânt și nu a mai fost la emisiunea sa.

,,Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ’40 de întrebări’ fac orice. Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ’40 de întrebări.’

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou. (…) La mine invitația este deschisă. Dacă dorește, când dorește, abia așteptăm! 40 dintr-un foc! Chiar mi-ar plăcea să-i cunosc viața și să-l cunoaștem pe el cum este ca om, fără filtre.”, a declarat frumoasa prezentatoare tv.

Actorul a recunoscut că se simte atras de celebra prezentatoare

Mihai Bendeac a vorbit în repetate rânduri despre Denise Rifai și a mărturisit că și-ar dori o relații cu aceasta. Actorul i-a dezvăluit mamei sale că se simte atras de vedeta tv.

,,Serios, vreau să-ți spun o chestie. Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios! Tu o știi pe Denise Rifai?! Tu știi că ea este crush-ul meu. Vrea să mă invite la emisiune. Eu sunt bărbat, dacă fac o promisiune, este promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani la niciun interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție. Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc! I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine.  Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!”, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Rămâne de văzut cum se vor înțelege cei doi pe viitor și dacă sunt șanse să formeze un cuplu. Mihai Bendeac a declarat de mai multe ori că se simte atras de prezentatoarea Denise Rifai și și-ar dori o relație cu ea. Actorul și vedeta tv se tatonează des, iar replicile dintre ei ridică multe semne de întrebare.

Adauga un comentariu