Cancan

Denise Rifai se menține tânără și arată spectaculos. De ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa vedetă

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denise Rifai se menține tânără și arată spectaculos. De ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa vedetă
Denise Rifai arată spectaculos la vârsta de 37 de ani și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Denise Rifai se menține tânără și arată spectaculos. Îndrăgita prezentatoare face furori de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Denise Rifai are o carieră de succes în televiziune, însă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Iată de ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa vedetă.

Denise Rifai se menține tânără și arată spectaculos

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 37 de ani, aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri. Denise Rifai este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton, iar la evenimentele mondele face furori cu formele sale fără cusur și ținutele sexy. Recent, Denise Rifai a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine. Frumoasa prezentatoare este adepta unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate.

,,Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon.

Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place. Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj.”, a declarat vedeta tv.

O altă prezentatoare celebră care arată spectaculos este Alina Pușcaș. Aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și celebra actriță Ramona Bădescu se menține tânără la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Ce spune celebra prezentatoare despre căsătorie și copii

Denise Rifai este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton, fiind una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă. Vedeta are o carieră de succes, însă pe plan personal aceasta recunoaște că nu este la fel de norocoasă. Frumoasa prezentatoare nu a ajuns până acum în fața altarului, dar este încrezătoare că își va întâlni jumătatea. Denise Rifai a dezvăluit cum ar trebui să fie partenerul ei de viață alături de care să își întemeieze o familie. Mai mult, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care nu a devenit mamă.

,,Nu am încă un copil şi nu sunt căsătorită. Scopul vieţii mele nu este să mă căsătoresc. Mi-ar plăcea, în schimb, la un moment dat, să am acest partener al meu, omul acela alături de care să îmi doresc să văd răsăritul soarelui, cum spunea tata. Vedem apoi cu actele. Esenţa este cuplul. Copilul apare dacă există cuplul. (…)

Pe de altă parte, nu îmi doresc neapărat să fac un copil, nu trebuie să devenim părinţi cu toţii, sunt oameni care au mai mulţi copii, sunt alţii care înfiază, alţii care nu au deloc copii. (…) În ceea ce mă priveşte, nu îmi doresc să fiu o mamă singură. Accept varianta asta doar în cazul în care s-ar întâmpla ceva, un necaz, cu partenerul meu. Văd copilul ca pe un cadou de la Dumnezeu într-un cuplu care se iubeşte.”, a declarat aceasta.

Denise Rifai arată spectaculos la vârsta de 37 de ani și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Frumoasa prezentatoare se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu