Cancan ultimă oră

Mihai Găinușă, declarații umilitoare la adresa prezentatoarei Andreea Esca

Publicat: 25 iul. 2020

Mihai Găinușă a făcut recent declarații incisive la adresa prezentatoarei Andreea Esca în legătură cu primul interviu în care a vorbit despre cum s-a infectat cu noul coronavirus și, totodată, despre lupta fiului ei și a soțului cu temuta maladie care a apărut în China la finalul anului trecut. Prezentatorul a umilit-o pe vedeta de la Pro TV, iar afirmațiile sale au încins atmosfera în mediul online.

Fostul prezentator de la “Cronica Cârcotașilor” a publicat de curând un mesaj pe contul său de Facebook, unde a acuzat echipa de marketing a Pro Tv-ului că a făcut o gafă în legătură cu interviul Andreei Esca; el s-a referit la promovarea lui în cadrul jurnalelor de știri.

“Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate” este mesajul pe care l-a postat Mihai Găinușă și care i-a împărțit pe fanii lui în două tabere. După cum puteți vedea în rândurile de mai jos, realizatorul de emisiuni de radio a fost criticat de unii dintre internauți, în timp ce alții i-au împărtășit ideea exprimată, ba chiar au făcut glume la adresa prezentatoarei Știrilor Pro TV de 19.

“Un om poate greși și se poate îmbolnăvi, dar proștii sigur vor face din tănțar armăsar și se vor da de ceasul morții să arate lumii că ei au înțeles cum a fost descoperit statul la coadă”, “Curând, va scoate o carte de 1.000 de pagini despre cum i-a ieșit testul pozitiv. Cănițe, stegulețe, tricouri ???? Ce să mai… O nouă sursă de profit”, “Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români. Iar cei gură-cască, în loc să închidă gura, prind muște și țânțari în ea”, “Culmea istoriei: să fie menționată Esca în Istoria Românilor într-un manual din 1999, iar prezentarea şi evocarea unor personalităţi ca lancu de Hunedoara, Mihai Viteazul sau Vlad Tepeş să fie într-un spațiu infim”, “Citind unele comentarii și privind profilul unora… se vede, mai bine ca oricând, ce însemnă să funcționezi într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți, frustrați, bolnavi de invidie și răutate!… Câtă mizerie umană a scos acest virus din unele persoane…!”, sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea lui Mihai Găinușă.

Adauga un comentariu