Magazin

Mihai Margineanu, nostalgic dupa parintii lui – Vezi ce cadouri primea in fiecare an de la Mos

Publicat: 05 dec. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Margineanu nostalgic dupa parintii lui - Vezi ce cadouri primea in fiecare an de la Mos
Artistul Mihai Mărgineanu

Cantaretul si actorul Mihai Margineanu incearca in fieacre an sa-l ajute pe Mos Nicolae si sa le aduca celor doi copii ai sai, Tudor si Alexandra, cadourile cerute de acestia, dar anul trecut nu a putut sa se conformeze.

„La noi in casa, Mosul are o metoda imbatabila de a alege cadourile. Mosul primeste o scrisoare de la copii si se conformeaza, in functie de bunul simt al acestora. Anul trecut, fata mea a vrut un urs adevarat, pe care Mosul nu l-a putut procura pe cai „legale”. Dar Mosul fiind un adevarat improvizator, i-a adus o papusa de 1 metru 20 inaltime, ceea ce a produs panica in momentul in care Alexandra se trezea noaptea si se speria de „fetita” aia care statea nemiscata la locul ei”.

Perioada sarbatorilor care implica cadouri nu il incanta foarte tare pe artist, de cand parintii lui nu mai sunt si nu mai poate primi „surprinzatoarele” lor daruri. „Pana sa se prapadeasca ai mei parinti, am primit ciocolata si ciorapi de la Mos, in fiecare an. Chiar si atunci cand implinisem 36 de ani. Tata si mama ma urmareau si se amuzau de chipul meu mirat si oarecum contrariat, in fiecare an”, a povestit Margineanu pentru protv.ro.

Adauga un comentariu