Prima pagină » Cancan » Mihai Morar, mesaj dureros: „Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta…”

Mihai Morar, mesaj dureros: „Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta…”

02 oct. 2020, 15:03,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Morar a transmis un mesaj dureros prin care şi-a impresionat fanii din mediul online. Moderatorul a adus în discuţie situația teribilă prin care două celebrități internaționale au trecut. Acesta s-a arătat mișcat până la lacrimi și a explicat că nu crede să existe o durere mai mare pe lume ca pierderea unui copil.

Mihai Morar a vorbit despre faptul că John Legend și soția lui, Chrissy Teigen, au pierdut copilul pe care îl așteptau cu nerăbdare.

Mihai Morar, mesaj dureros după aflarea veştii că John Legend și soția lui au pierdut un copil

Mihai Morar a empatizat cu tragedia prin care celebrul cântăreț trece. Veste l-a afectat atât de tare încât în timp ce vorbea vocea a început să îi tremure, iar ochii i s-au umplut de lacrimi.

„Mă trezisem cu o super stare, și când am ieșit din emisie am citit vestea asta, că John Legend și soția lui, Chrissy, au pierdut bebelușul imediat după naștere. Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta decât să apuci să îți ți copilul în brațe și după să știi că a fost ultima oară. Îngrozitor.

Genul ăsta de vești, pe lângă faptul că te întristează și te revoltă, ar trebui să te recalibreze ți să te întrebi care sunt adevăratele probleme, de ce ne plângem, care este rostul nostru astăzi, acum. Nu cred că este o întâmplare”, a spus prezentatorul pe Intagram.

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au pierdut al treilea copil

Mihai Morar s-a arătat profund afectat de vestea că Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au pierdut al treilea copil. Acesta a trimis un mesaj sfâşietor pentru fanii lui din mediul online.

Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au pierdut al treilea copil. Din cauza unor complicaţii cel de-al treilea copil al cuplului a decedat la naștere. Chrissy Teigen a anunțat pierderea suferită într-o postare sfâșietoare pe Instagram.

“Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, spune Chrissy Teigen.

Postarea este însoțită de imagini în care fotomodelul apare pe patul de spital, alături de soțul ei.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum”, a mai spus fotomodelul.

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au apelat în trecut la fertilizarea în vitro

În încercările sale din trecut de a rămâne însărcinată, Chrissy a ajuns într-un final la procesul de fertilizare în vitro care însă le-a dat multe emoții ei și soțului său.

„În legătură cu fertilizarea în vitro, nu am primit niciodată mai multe cuvinte frumoase de încurajare în viața mea. Sunteți grozavi”, le-a transmis frumoasa vedetă pe contul său de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *