Sport

Mihai Pintilii ar putea face rocada cu Bogdan Vintilă pe banca FCSB pentru finalul campionatului. Cine l-ar susține fără rezerve

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Pintilii ar putea face rocada cu Bogdan Vintilă pe banca FCSB pentru finalul campionatului. Cine l-ar susține fără rezerve
Mihai Pintilii ar putea fi noul antrenor al FCSB, urmând să îi ia locul lui Bogdan Argeș Vintilă.

Bogdan Vintilă pare să aibă zilele numărate pe banca FCSB-ului, iar Mihai Pintilii (35 de ani) ar fi varianta propusă de vestiar pentru preluarea postului de antrenor principal.

După rezultatele din ultima perioadă, Bogdan Vintilă pare să aibă zilele numărate pe banca FCSB-ului, iar Mihai Pintilii ar fi varianta propusă de vestiar pentru preluarea postului de antrenor principal.
FCSB nu a reușit să obțină nicio victorie de la reluarea campionatului după pauza pricinuită de pandemia de coronavirus, motiv pentru care Vintilă a pierdut susținerea jucătorilor și chiar a lui Gigi Becali.
Înainte de FCSB – Botoșani, scor 1-1, finanțatorul roș-albaștrilor a transmis semnale clare că nu va mai accepta pași greșiți din partea antrenorului.
Gigi Becali pregătește schimbarea lui Vintilă din funcția de antrenor principal, iar vestiarul în vrea pe fostul căpitan al echipei și actualul antrenor secund, Mihai Pintilii, anunță Fanatik.

Mihai Pintilii, în locul lui Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului!

FCSB ocupă abia locul al patrulea în play-off, la 10 puncte în urma liderului, Universitatea Craiova, și tremură pentru un loc în cupele europene.
În ziua următoare partidei cu Botoșani, Becali s-a sfătuit cu apropiații săi în ceea ce privește demiterea lui Vintilă. Acesta a luat în calcul și varianta în care Pintilii devine „principal”, iar Vintilă, antrenor secund, cel puțin până la finalul sezonului.
Mihai Pintilii și-a încheiat cariera de fotbalist la începutul acestui an din cauza multiplelor probleme cu accidentările. În conferința de presă în care și-a anunțat retragerea, colegii de la FCSB i-au făcut o surpriză și i-au dăruit un tricou cu numărul 5, cu mesajul „Mulțumim, căpitane!”.
A fost virală imaginea cu gestul făcut de Pintilii cu câteva luni mai devreme, când făcea semne de pe banca de rezerve că gata, renunță la cariera de fotbalist.

Mihai Pintilii este pregătit să devină antrenor principal! S-a înscris la cursurile pentru Licența Pro

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a agățat ghetele în cui la începutul acestui an, chinuit de accidentări, și tot atunci a devenit secundul lui Vintilă. Pintilii s-a impus de-a lungul timpului în vestiarul FCSB-ului și acum reprezintă cea mai autoritară voce de la echipă, lucru observat și de Bogdan Vintilă.
Un atu al lui „Pinti”, pe lângă susținerea fotbaliștilor și aprecierea conducerii, îl constituie faptul că regulamentul îi permite să devină antrenor principal încă din acest sezon pentru că urmează deja cursurile Pro de antrenori.
2 înfrângeri și 2 egaluri a înregistrat FCSB în cele 4 partide disputate de la reluarea campionatului
125 de meciuri a jucat Pintilii pentru FCSB

LPF este de partea FCSB în războiul cu CSA Steaua, la TAS!

Liga Profesionistă de Fotbal a reacționat public după ce s-a aflat că FCSB a reclamat la TAS dreptul celor de la CSA Steaua de a promova în eșaloanele superioare.
Justin Ștefan, secretarul general al Ligii, a spus că era firesc un astfel de demers și a argumentat prin faptul că trebuie evitate de acum înainte situații care s-au petrecut în trecut.

Cum argumentează LPF faptul că susține indirect FCSB în demersul de la TAS

„Cât despre posibilitatea cluburilor de drept public de a-și schimba statutul juridic la Liga 2, opinia mea este că trebuie evitate situațiile litigioase, care pot da naștere unor fenomene de tipul cesiunilor din trecut.
Sunt total de acord cu păstrarea și protejarea brandurilor importante, dar cred că, pentru a păstra meritul sportiv, cel mai corect ar fi ca acest transfer al activității să se facă la nivelul eșaloanelor de la baza piramidei, adică la Liga 4 sau la Liga 5.

Indiferent de numele clubului, trebuie respectat criteriul sportiv. Așa cum se stipulează clar că trebuie să aibă o activitate de minimum 3 ani în spate.
La fel și în cazul cluburilor care intră în insolvență. Cum a fost Rangers, spre exemplu. Mi se pare în regulă să aibă posibilitatea ca o persoană să poată prelua brandul și patrimoniul, inclusiv jucătorii, dar la cel mai de jos nivel. Altfel, se poate specula mult pe modul și motivele pentru care s-ar face schimbarea de statut”, a spus Ștefan, pentru Pro Sport

Adauga un comentariu