Sport

Mihai Stoichiță îl înjură pe Adrian Mutu, în direct: „F… în gură, Mutule! Te dau afară!“ – VIDEO

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Stoichiță îl înjură pe Adrian Mutu în direct F în gură Mutule Te dau afară - VIDEO
Mihai Stoichiţă, l-a înjurat pe Adrian Mutu, în direct, înaintea unei conferințe de presă

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, l-a înjurat pe selecționerul echipei naționale U21, Adrian Mutu, în direct, înaintea unei conferințe de presă.

În timp ce se afla cu telefonul în mână, Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu. Ulterior, Mihai Stoichiță și-a cerut scuze pentru ieșirea sa și pentru limbajul folosit.

„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o scuză, realizez că nu era momentul potrivit pentru un astfel de episode“, a declarat Mihai Sotichiță.

Miahi Sotichiță: „Regret reacţia pe care am avut-o”

Conștient de gafa făcută, Mihai Stoichiță și-a cerut scuze pentru greșeala făcută și a dat asigurări că Adrian Mutu va rămâne la echipa națională de tineret.

„Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a menționat Mihai Stoichiţă.

Victorie fără probleme cu Malta

Echipa națională de tineret a României, condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, s-a impus cu scorul de 4-1 (4-0), aeară, la Giurgiu, în fața formației similare a Maltei. „Tricolorii mici“ a deschis scorul prin Mățan în minutul 17, după o acțiune personală a mijlocașului de la Viitorul. Zece minute mai târziu, Dennis Man a dus scorul la 2-0, după o acțiune semnată tot de Mățan.

Băluță și-a lăsat echipa în zece în minutul 34, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Elouni. În inferioritate numerică, România a dus scorul la 3-0 prin Ganea, care a șutat din prima după o pasă genială a lui Man.

Nu mai pot pierde locul doi în Grupa 8

Tot Man a reușit „dubla” în minutul 40, dintr-un penalty obținut de Vlădoiu, stabilind scorul pauzei: 4-0 pentru România.

Atacantul FCSB-ului putea reuși ”tripla” în debutul reprizei secunde, dar nu a putut trimite pe poartă din alunecare o minge centrată de același Vlădoiu.

Maltezii au marcat golul de onoare prin Elouni, în minutul 51, după ce acesta a fost scăpat din marcaj de Chindriș. Zammit putea duce scorul la 4-2, dar a ratat execuția din poziție ideală.

Și Chindriș putea marca, dar reluarea sa cu capul a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților, iar România U21 – Malta U21 s-a terminat 4-1.

”Tricolorii” sunt siguri de locul doi în Grupa 8. Cu 19 puncte, oamenii lui Mutu sunt la nouă puncte distanță de Ucraina și la șase puncte de liderul Danemarca. Nordicii sunt calificați matematic la turneul final după victoria de astăzi, 2-1 cu Finlanda.

Obligați să bată Danemarca pentru a se califica la Europene 

Echipele de pe locul doi vor avea șansa de calificare la turneul final. Din nouă grupe, se va face un clasament cu echipele de pe locul doi din fiecare grupă, iar primele cinci echipe vor merge direct la turneul final.

În cazul grupelor de șase echipe (adică și Grupa 8, din care face parte și România), nu se vor lua în calcul rezultatele cu ultimele clasate, pentru a echilibra balanța și pentru grupele de cinci echipe. Mai pe scurt, cele două meciuri cu Malta nu vor fi contorizate pentru acest clasament.

Din 7 meciuri, România are 13 puncte și este la egalitate cu Belgia și Irlanda, pe ultimele trei locuri care asigură calificarea la baraj. Portugalia este pe locul șase, cu 12 puncte, dar cu două meciuri mai puțin. Mai este și Austria, tot cu 12 puncte din șapte meciuri.

România este obligată să câștige cu Danemarca în ultimul meci din grupă, pe 17 noiembrie. Nordicii sunt deja calificați la turneul final.

Adauga un comentariu