Actualitate

Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj! Cântărețul este în pragul disperării

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj Cântărețul este în pragul disperării
Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj deoarece are nevoie de o sumă foarte mare de bani

Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj deoarece are nevoie de o sumă foarte mare de bani. La 43 de ani, Mihai Trăistariu își dorește foarte mult să devină proprietar de hoteluri. Acesta vrea să investească aproximativ un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerile proprii de pe litoral în domeniul turismului. Cântărețul vrea să se împrumute în bancă pentru a-și lua un hotel.

Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj!

Mihai Trăistariu s-a lansat serios în afaceri în ultimii trei ani. Acum, cântărețul vrea să investească circa un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerile proprii de pe litoral în domeniul turismului. Trăistariu vrea să devină proprietar de hoteluri.

„Mai întâi am vrut să-mi cumpăr un teren în zona litoralului pe care să-mi construiesc un hotel. Dar, după încheierea sezonului, am schimbat strategia. Mi-am căutat un hotel gata funcțional pe care să-l cumpăr. Și am și găsit, spre mirarea mea, câteva oportunități foarte interesante”, a precizat Mihai Trăistariu.

Cântărețul pare atras de un hotel cu peste 50 de camere pe care l-a descoperit în zona stațiunii Costinești și la care i-a cam rămas gândul. Și care ar avea un preț de pornire cifrat la circa 600.000 de euro.

„Pe lângă hotelul de la Costinești, am mai văzut și alte resorturi, prin diverse stațiuni. Și la Venus, și la Olimp, spre exemplu. Nu am vreo pretenție anume, legată de o anume stațiune. Doar să-mi placă ceea ce văd și să mă înțeleg cu proprietarul. Fiindcă dacă cineva își închipuie că voi scoate bani fără să mă uit, doar fiindcă mă cheamă cum mă cheamă, atunci se înșală!”, adaugă el.

Nu știe dacă să se împrumute la bancă sau nu

Mihai Trăistariu a precizat că ia în calcul și varianta să folosească un intermediar în timpul negocierilor, dacă va fi cazul.

„Nu aș mai vrea să fiu iar dator la o bancă, după ce abia am scăpat de datoriile recente. Dar îmi surâde foarte tare ideea. Chiar dacă aș avea o rată lunară de plătit de circa 12.000 de euro, pentru câțiva ani buni de acum înainte!”, a adăugat Mihai Trăstariu.

Cântărețul este conștient că pe lângă investiția necesară va trebui să mai adauge câteva sute de mii de euro pe modernizări, dar și pentru viitorul personal administrativ, fiindcă un hotel va necesita un alt mod de lucru decât cel cu care e el obișnuit în prezent. Și desigur, și plata unor salarii. Sector în care nu se arată deloc zgârcit.

Mihai Trăistariu a început să investească în imobiliare din primăvara anului 2020. Atunci, în plină pandemie, Trăistariu și-a cumpărat 6 apartamente în zona Mamaia Nord cu care a dat marea lovitură financiară, în fiecare an de atunci încoace.

Chiar dacă a avut pe parcurs probleme cu unii turiști mai rebeli, care i-au adus stricăciuni mai mari sau mai mici, doar în sezonul estival recent încheiat, Mihai Trăistariu a reușit să rămână cu un profit de 30.000 de euro, net.

Acum, planurile de afaceri nu se opresc aici, dar pentru asta, Mihai Trăistariu este obligat să-și pună averea gaj, dacă vrea să cumpere un hotel. În plus, cântărețul nu exclude varianta ca peste câțiva ani să-și cumpere și o pensiune la munte, cel mai probabil în zona orașului Piatra Neamț, adică exact acolo unde s-a născut și a copilărit.

Adauga un comentariu