Cancan ultimă oră

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Cum arată artistul cu părul lung, machiat și coafat

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Cum arată artistul cu părul lung machiat și coafat
Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie, iar reacțiile fanilor au fost de-a dreptul delicioase. Artistul s-a jucat pe contul său de Instagram, spre amuzamentul fanilor.

Mihai Trăistariu a știut să-și surprindă fanii de-a lungul timpului fie cu declarații incendiare, fie cu diferite ipostaze iar acum nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a postat o imagine lucrată într-un program de editare a pozelor în care este transformat în femeie și alături a scris un mesaj.

„Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine”, a scris Mihai Trăistariu.

Fanii au reacționat imediat

Mihai Trăistariu nu a luat, însă, în calcul că în spate, în oglindă, se reflectă realitatea sau… poate chiar și-a dorit să lase la vedere acest detaliu. Cert este că unii s-au amuzat, în timp ce alții au fost mai răutăcioși și ironici și i-au sugerat că ar trebui să facă schimbarea și în realitate că arată mai bine ca… femeie.

Mihai Trăistariu face față cu greu perioadei de pandemie, mai ales că artistul are o rată foarte mare de plătit.

„Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit o modalitate să facă bani și acum se ocupă de închirierea apartamentelor turiștilor.

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Mihai Trăistariu

Așadar, Mihai Trăistariu și-a invitat fanii la mare, pentru o vacanță de neuitat, pe litoralul românesc, în apartamentele pe care acesta le deține și le închiriază. Bineînțeles, artistul a oferit toate detaliile necesare, inclusiv prețul. Și dacă vă întrebați cât trebuie să scoateți din buzunar pentru o noapte în apartamentul lui Mihai Trăistariu, noi avem răspunsul. Prețurile variază în funcție de perioada dorită, indiferent dacă vorbim despre luna aprilie sau despre luna septembrie.

Așadar, în luna aprilie, prețul unei nopți de cazare a fost de 150 RON. În luna mai și la începutul lunii iunie, prețul s-a păstrat. În cealaltă jumătate a lunii iunie prețul a fost de 200 de RON pe noapte.

Comentarii
  • Cine stie ce ciorapi cu plasa vibratoare si dildouri mai are prin noptiere !, chematil pe Tarki sa va povesteasca picanterii de ale lor

Adauga un comentariu