Actualitate

Mihai Tudose, despre alegerile parlamentare: „La vârful PNL se știe cu precizie că vor fi pe locul 2!“

Publicat: 04 dec. 2020
Vicepreședintele PSD Mihai Tudose
Vicepreședintele PSD Mihai Tudose

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a vorbit vineri, 4 decembrie, despre alegerile parlamentare ce vor avea loc duminică, 6 decembrie, dar și despre campania electorală, pe care o consideră atipică.

Mihai Tudose scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că liberalii sunt conştienţi că vor fi pe locul 2 la alegerile parlamentare, iar PSD va câştiga pentru că s-a despărţit de trecutul toxic şi e singurul partid care e capabil să scoată ţara din criză.

„Momentul adevărului

Tragem cortina unei campanii atipice, la care ne-a obligat un guvern bolnav de putere, disperat, de când a izbucnit pandemia, să organizeze alegeri în loc să se concentreze pe salvarea vieții românilor. Acum, când liberalii sunt pe marginea gropii pe care singuri și-au săpat-o, i-a apucat panica. Da, la vârful PNL se știe cu precizie că vor fi pe locul 2 duminică.

Și nu oricum, ci cu USR-Plus suflându-le în ceafă. Și cu perspectiva de coșmar de a repeta, la nivel național, blocajul de la Timiș dintre cele două grupări. Nici acum CJ Timiș nu are vicepreședinți, iar Timișoara și 5 comune nu au încă viceprimarii aleși. Asta se întâmplă când se întâlnesc tusea și junghiul. Cu riscul major ca victima – în cazul de față, România – să dea colțul“, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook..

Mihai Tudose: „Propaganda electorală pe banii statului s-a prăbușit în fața realității crude“

Liderul social democrat este de părere că în plină criză medicală și economică, România nu are nevoie de o guvernare haotică și incompetentă.

„În plină criză medicală și economică, o guvernare haotică și incompetentă e tot ce ne mai lipsește. Românii au înțeles acest lucru. Propaganda electorală pe banii statului s-a prăbușit în fața realității crude: imaginile din Spitalul Județean Reșița sunt expresia șocantă a dezastrului. Spital al cărui director medical și consilier județean e nr. 1 pe lista candidaților PNL la Camera Deputaților. Iar spitalul este în subordinea CJ Caraș-Severin, condus tot de un liberal“, a precizat Mihai Tudose.

„Nu mai ține gargara arătării infantil-iresponsabile cu degetul spre PSD în orice situație“

Lierul PSD atrage atenția că nimeni nu mai crede în șirul de acuzații aduse de liberali social democraților în condițiile în care PNL guvernează singur de un an.

„Nu mai ține gargara arătării infantil-iresponsabile cu degetul spre PSD în orice situație. PNL guvernează singur de un an! Duminică revine românilor șansa de a evita scufundarea corabiei ce intră la apă, în vreme ce niște neisprăviți se bat să rămână la cârmă.

PSD va câștiga alegerile parlamentare pentru că s-a despărțit de trecutul toxic și pentru că este singurul partid capabil să scoată țara din criză. Peneliștii și pluseriștii și-au arătat limitele când au guvernat de unii singuri. Nu ne mai putem permite experimente pe țară. Muncă, nu scandal! Grijă pentru cetățeni, nu dispreț pentru viața lor! Doamne ajută!”, mai scrie Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: Listele PNL pline de candidați cu probleme penale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre listele PNL pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc duminică, 6 decembrie. Marcel Ciolacu susține că liberalii nu au înțeles nimic despre ce vrea poporul și vor să trimită în parlament multe persoane cu probleme penale.

Liderul social democrat susține că sunt trei diferenţe majore între el şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Mie nu mi-a crescut capul, mie nu mi-a luat puterea minţile. Orban nu ştie cum să rămână prim ministru, fără să ştie să facă nimic. Orban nu ascultă vocea specialiştilor şi a acceptat candidatura, sub sigla PNL, a cel puţin 10 oameni care fie au condamnări penale, fie sunt trimişi în judecată“, a declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • mai tufosule iar ai tras la masea aseara,dupa ce ti-au dat un sut in cur te-ai intors in 4 labe si lingi undea-i scuipat.Astia-s psd milogi,obedienti,slugarnici,era sa uit mai e unul grindeanu!

  • Pentru PNL, locul 2 este deja mai mult decat merita. Oricum, liberali sunt doar cu numele, iar cuvantul „National” chiar nu are ce cauta in denumirea actuala a partidului. Cuvantul National vine de la „prin noi insine” – viziunea lui Bratianu de dezvoltare a tarii. Ori PNL-ul de astazi asteapta ca totul sa vina de afara.

Adauga un comentariu