Actualitate

Mihai Tudose, după demisia lui Ludovic Orban: „Era singurul care nu știa că n-o să mai fie prim-ministru“

Publicat: 08 dec. 2020
Mihai Tudiose arată cu mâna
Vicepreședintele PSD Mihai Tudose

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a vorbit despre demisia lui Ludovic Orban. Mihai Tudose susține că încă de acum o săptămână toată lumea știa că Ludovic Orban n-o să mai fie prim-ministru. Și că Ludovic Orban este singurul care n-a aflat.

„Înțeleg că acum a aflat și el. I-o fi spus cineva când a intrat în Guvern «vezi că de azi nu mai ești»!”, a spus, ironic, Mihai Tudose.

„Mai sunt cazurile acelea cu un cetățean care câștigă la loto, și când află că a câștigat, îl lasă inima și moare. El (n.r. – Ludovic Orban) a aflat că a câștigat alegerile și și-a dat demisia de emoție. Haotic ca întotdeauna.

Până la urmă decontează tot ce a făcut. Dacă a spus ceva adevărat în speech-ul acela de demisie a fost că România în ultimul an s-a confruntat cu o situație foarte gravă. Situația foarte gravă a fost Guvernul lui“, a declarat Mihai Tudose.

Mihai Tudose: „Tu vrei să demisionezi dar nu-ți dai seama!“

Vicepreședintele PSD a continuat tonul ironic și a precizat că Ludovic Orban își dorea să demisioneze, dar nu-și dădea seama.

„Cred că cineva i-a spus «tu vrei să demisionezi dar nu-ți dai seama”. O voce interioară, a avut o revelație. S-au întâlnit azi. El și cu vocea lui interioară. Să fii cap de lista la București, Premier, Președinte de partid și să ieși pe locul 3? Demisia trebuia să si-o dea de la partid.

Ludovic Orban a zis foarte clar că partidul care câștigă alegerile trebuie să dea premierul. Dar nu o dată, de vreo 3-4 ori a zis asta, că nu se poate altfel. Pe vremea aia probabil vocea lui interioară îi spunea că el o să câștige alegerile. Nu știu acum cum o să împace declarațiile de atunci cu declarația de acum că el va trebui acum (…) să vadă cum face o majoritate stabilă care să guverneze”, a mai spus Mihai Tudose.

„Liberalii știu că vor termina alegerile pe locul 2“

Vicepreședintele PSD a vorbit vineri, 4 decembrie, despre alegerile parlamentare ce vor avea loc duminică, 6 decembrie, dar și despre campania electorală, pe care o consideră atipică.

Mihai Tudose scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că liberalii sunt conştienţi că vor fi pe locul 2 la alegerile parlamentare, iar PSD va câştiga pentru că s-a despărţit de trecutul toxic şi e singurul partid care e capabil să scoată ţara din criză.

„Momentul adevărului

Tragem cortina unei campanii atipice, la care ne-a obligat un guvern bolnav de putere, disperat, de când a izbucnit pandemia, să organizeze alegeri în loc să se concentreze pe salvarea vieții românilor. Acum, când liberalii sunt pe marginea gropii pe care singuri și-au săpat-o, i-a apucat panica. Da, la vârful PNL se știe cu precizie că vor fi pe locul 2 duminică.

Și nu oricum, ci cu USR-Plus suflându-le în ceafă. Și cu perspectiva de coșmar de a repeta, la nivel național, blocajul de la Timiș dintre cele două grupări. Nici acum CJ Timiș nu are vicepreședinți, iar Timișoara și 5 comune nu au încă viceprimarii aleși. Asta se întâmplă când se întâlnesc tusea și junghiul. Cu riscul major ca victima – în cazul de față, România – să dea colțul“, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

 

Comentarii
  • mare javra esti mai tufose,te-a futut in cur zdragnea cu psd-ul iar acum dai din coada ca un catel umil si slugarnic ce esti,gudurandu-te pe langa stapanul vremelnic.Tipic valah!

  • … cam are dreptate dom’ tudose … si cu trecutu’ si cu viitoru ‘ … o sa fie o panarama si o lupta pentru ciolan in guvernu’ penele -usere – udemere a lu’ dom’ presedinte iohannis de o sa ne doara capu’ pe toti … si o sa ne si arda la buzunar …

  • Mai javra ordinara,asa te-a invatat Iohanis sa vorbesti? Unde te trezesti la cules sparanghel? Bine te-a mai educat.Dupa cat esti de prost nu mai da sfaturi altuia.Tine pentru tine si altii de teapa ta,dar mai ales nu-ti mai da importanta ca nu ai deloc.

Adauga un comentariu