Local

Mii de studenți participă la Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” din Iași. S-au adunat pentru a-l asculta pe Carla’s Dreams – FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Mii de studenți participă la Zilele Campusului Tudor Vladimirescu din Iași. S-au adunat pentru a-l asculta pe Carlas Dreams - FOTOVIDEO UPDATE
Mii de studenți s-au adunat pentru a participa la Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” din Iași

În această seară, mii de studenți s-au adunat pentru a participa la Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” Iași. De asemenea, sunt prezenți și jandarmi, polițiști locali, dar și un echipaj SMURD.

UPDATE: Astăzi se împlinesc 10 ani de când Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată în România.

Aleea Prof. Gh. Alexa este închisă, iar vremea pare că ține cu studenții care așteaptă cu sufletul la gură concertul.

La eveniment nu au venit doar studenți, ci sunt prezenți oameni de toate vârstele, inclusiv copii care sunt cu părinții lor.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează o nouă ediție a celui mai mare festival studențesc din România găzduit de o instituție de învățământ superior.

La Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”, între 22 și 24 mai 2024, vor fi organizate jocuri inedite în aer liber, zeci de concursuri cu premii, cursuri de capoeira, cursuri de autoapărare, spectacole de teatru în aer liber și petreceri tematice.

În această seară, pe scena special amenajată, vor urca cei de la Gașcă Chitară Grozăvești, de la ora 20.00, iar de la ora 21.00 va cânta „Carla’s Dreams”.

Vineri, 24 mai, festivalul continuă cu două petreceri tematice. „Flashback Party” pentru profesori și absolvenți ai universității, cu denumirea „Back to the ’80s în atmosfera «Tudorului» retro”, care va avea loc de la ora 21.00, și Neon Madness Party – Colorful Campus, organizat în colaborare cu „Sesiunea de Noapte” – cea mai mare petrecere studențească organizată în aer liber, de la ora 23.00. Ambele vor fi organizate în campus, în parcul dintre căminele T9-T10-T11.

Comentarii
Adauga un comentariu