International

Mila Kunis, ucraineanca de la Hollywood, revoltată de război! Donație uriașă pentru țara din care a fugit!

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mila Kunis ucraineanca de la Hollywood revoltată de război Donație uriașă pentru țara din care a fugit
Ucraineanca Mila Kunis, unul dintre superstarurile de la Hollywood, donează 3 milioane de dolari pentru a ajuta eforturile țării sale natale în războiul contra Rusiei

Mila Kunis, ucraineanca de la Hollywood și soțul ei Ashton Kutcher sunt revoltați din cauza războiului din Ucraina.

Ucraineanca Mila Kunis, unul dintre superstarurile de la Hollywood, donează 3 milioane de dolari pentru a ajuta eforturile țării sale natale în războiul contra Rusiei.
Mila Kunis, una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, s-a născut la Cernăuți, în Ucraina, iar acum s-a mobilizat exemplar în a ajuta țara sa de origine în războiul contra Rusiei.

Mila Kunis, ucraineanca de la Hollywood, revoltată de atacul Rusiei

Născută Milena Markovna Kunis, Mila Kunis este unul dintre starurile cinematografiei mondiale. A văzut lumina în Ucraina în 1983, la Cernăuți, iar la opt ani, alături de familia ei de origine evreiască, s-a mutat în Los Angeles, loc unde a dobândit celebritatea.

Mila Kunis: „Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”

Acum, frumoasa actriță, alături de soțul ei, celebrul Ashton Kutcher, au inițiat o campanie umanitară de amploare pentru a susține eforturile Ucrainei în războiul cu Rusia.

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității. (…) M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea.
Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”, a spus Mila Kunis, pe conturile oficiale de socializare ale soțului ei, Ashton Kutcher, cele două staruri de la Hollywood, fiind împreună în timpul transmiterii mesajului.

”Nu am fost niciodată atât de mândru că sunt însurat cu o ucraineană”, a spus și soțul frumoasei de la Hollywood, în semn de susținere pentru Mila Kunis.

Adauga un comentariu