Local

Ministrul Costel Alexe a vorbit la lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale 2020: Avem cei mai buni candidaţi

Publicat: 30 aug. 2020
Ministrul Costel Alexe a vorbit la lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale 2020
Ministrul Costel Alexe a vorbit la lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale 2020

Ministrul Costel Alexe a vorbit la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale 2020 despre primarii care vor intra în cursa electorală din Iaşi. Acesta a menţionat faptul că PNL nu va promite ceva fără a respecta

Ministrul Costel Alexe a vorbit la lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale 2020

La începutul discursului, ministrul Costel Alexe a explicat că nu ar vrea să promită că se vor munta munţii din loc şi să promită ceea ce nu s-a realizat în 30 de ani

Nu aş vrea să promitem, nu aş vrea să promitem că vom schimba muta munţii într-un loc, nu aş vrea să prmitem că vom realiza tot ce nu au realizat ceilalţi în 30 de ani, sau că vom realiza totul în 2-3 ani. Vreau să promitem că ne vom ţine de cuvânt şi acel cuvânt este dezvoltarea comunităţilor din jurul nostru. Vom fi primul judeţ care vom ajunge la 1 milion de locuitori. Suntem, poate, cât 3-4 judeţe din sudul României. Bunica mea avea o vorbă, Costel îţi dai seama că omul e gospodar după călcătura. În aceşti 16 ani de când sunt membru în PNL am văzut sute, mii de primari. Am trecut prin toate funcţiile posibile în acest partid. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere.

La alegerile locale 2020 sunt 98 de candidaţi la primarii din partea PNL

Conform ministrului Mediului, în judeţul Iaşi sunt 98 de primari care vor intra în cursa electorală din partea PNL. Acesta explică faptul că partidul pe care îl conduce are cei mai buni candidaţi la primăriile din judeţul Iaşi.

” Am văzut sute de primari, sute. Mă bucur foarte mult ca în urma discuţiilor am avut posibilitatea de a veni în fata ieşenilor cu 98 de candidaţi, cu oameni care au călcătura de primar. Nu vom avea de ce să ne fie frică sau ruşine în această campanie. Niciun partid nu are candidaţi mai capabili. Ca viitor preşedinte al CJ Iaşi nu vreau să promitem alte autostrăzi, parcuri industriale. Vreau să realizăm şi să ducem la împlinire ce clasă politică a uitat să ducă la bun sfârşit Doar această clasă politica, prin dumneavoastră, prin echipa de la CJ, alături de colegul, prietenul şi partenerul meu, Mihai Chirica, vom reuşi să schimbăm judeţul nostru.

Astăzi, jumătate din populaţie trăieşte bine, de noi va depinde ca şi ceilalţi ieşeni, oameni simpli să trăiască bine în judeţul nostru. În cei 30 de ani care s-au scurs, liberalii au condus judeţul Iaşi doar doi ani. ” menţionează Costel Alexe, ministrul Mediului şi candidat la Consiliul Judeţean Iaşi.

PNL a fost la putere doar 2 ani, în Iaşi

Ministrul Mediului menţionează că PNL a fost, în aceşti 30 de ani, doar 2 ani la putere. Conform declaraţiilor făcute de acesta, în aceşti doi ani s-au realizat multe obiective:

” (…)În cei doi ani s-a modernizat Aeroportul Internaţional Iaşi. Doi ani în care s-a reuşit schimbarea judeţului. Drumul Iasi-Suceava, din cauza incompetenţei, a fost nevoie să mai luăm 30 de milioane din banii judeţului, va trebui să ne axăm pe două direcţii, pe proiectele mari care leagă judeţul de vestul ţării şi europe. Trebuie să aducem agenţi economici puternici. Trebuie să aducem asfalt în toate comunităţile din judeţul noastru.

Trebuie să ducem gazul în toate localităţile. Astăzi, nu există comunitate în care cetăţenii să considere că o prioritate este aducerea gazului în comunităţile respective. Sunt atât de determinat şi hotărât ca, împreună cu dumneavostr[, să schimbăm starea ieşenilor, încât nimeni nu ne va sta în cale.” a conchis ministrul Alexe

Comentarii
 • Pe unde ai mers numa ai distrus. Acum vrei sa distrugi si judetul Iasi.
  Toti vanatorii, personalul silvic si agricultorii din judetul Iasi, sunt nemultumiti de modul cum ai putut sa inchizi vanatoarea pentru daunatorii agricoli, ciori si grauri, care sunt un factor si a purtatorilor de virusi.
  P.S. Vrem o initiativa publica din partea ta, acum, inainte de alegeri in acest sens.
  Nu mi explic cum, un judecator poate fi influentat de cei din SOR, oameni fara experenta in fauna cinegetica sa aiba credibilitate mai mare fata de specialistii din Ministerul Mediului.
  Asa se intampla si la momentul prezent cu artistii nostrii, care nu mai sunt bagati in seama si sunt promovati analfabetii, gen Vulpita si Viorel.
  Reveniti cu picioarele pe pamant domnilor.

 • Vaii mai Alexe cum asa, deci CIUMA Rosie e buna, nu??? E buna cand e la PNL, nu? Pai primarul din Barnova care era PSD, acuma e la PNL, primarul din Tomesti, de la PSD, acuma la PNL, primarul din Ciurea de la PSD, acuma la PNL….. Da ai dreprate ai cea mai buna echipa!!!
  # nu Votam ciuma galbena

Adauga un comentariu